Selasa, Oktober 12, 2010

Yipieee...

Dari tadi aku sibuk buat header blog... Eleh.. Bukanle design hape pun just nak pilih gambau mana nak letak... At first aku pilih utk letak gambar2 Qila dan Ariq tapi last minit aku pilih je gambau aku laki bini....

Saje je ngada... Rasa macam header aku ni boringle.. Huhuhu...

Ni kes rindukan laki sendiri le ni ha...

Haihhhh.. Tadak mood lak nak update blog harini.. :p

3 ulasan:

Ummi berkata...

kalau letak gambau yg kt profile tu pon cantek jugak..tp..cantek dah la..hehe

littlehumblelynn berkata...

aku paling x reti nak wat header..macammana yek?teringin tgk..agak chantek jugakler..bestnya main salji weei...jeles aku!! aku main kat mines ajo..itu pun tahap beku..yg betul punya x pnh jupe!!(tahap jakun)

Marsha~ berkata...

yang penting ko buat resize gambar jadi lebih kurang tinggi-lebar sama mcm header template blog kau.. mcm aku punye ni, 900x450 pixel.. pastu gi kat layout, kat header tu, tambahle image.. nak terang sini susah lke pulak...