Isnin, Oktober 18, 2010

Pandai masuk pandaile keluar ye nak..

Betullah kata org, anak girl lain perangai dengan anak boy... Dah dapat Ariq dalam keluarga ni mmg aku byk belajar tentang perkara tentang anak boy...

Walaupun manja bukan main, tapi dalam manja2 tu dia ni mcm mana ek.. Bukanle lasak tak terkawal.. Tapi like macam haih..... Nak buat sesuatu tu, bila tak lepas atau tak dapat.. Nangis.... Suka explore benda seorang diri, tapi kang tetiba menjerit... Kalau tak kena pukul dengan kakak, mesti sangkut atau jatuh ke ape ke.... Hehehe.. Nak tau, tgkle viedo ni..
video
Pandai masuk pandaile keluar ye sayang..........

Suka dan obsessed sangat dengan ball... Pantang nampak ball mesti nak kejar.. Satu lagi, jgnle pintu bilik air terbukak, lajuuuuuuuuuuuuuu je dia gelongsor dalam tu....

Mummy tak tahuuuuuu... Pandai masuk, pandaile kuar sendiri... :P

Moral of the story.. Nampak Qila sgt sayang kat adik dia dalam video ni... Ade beberapa ayat dia buat aku tersentuh macam "Jangan makan dik jangan" dan "Meh main dengan kakak meh" Heuheuheuheu....

Bi...... 

Rindunyaaaaaaaaaaaaaa kat Bi!!! Thanx sayannnggg.. Tak sabar nak jumpa gi kat Port Klang... Nak angkut segala hasil borongan Bi kat Rotterdam tuh.. Hehehehehe..

8 ulasan:

Ummi berkata...

alalal..ariq..hehehe..macam kena dera mulenye tu bile die tak dapat kuar..hiii

Ummi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mariaariffbaby.com berkata...

beza kan anak lelaki and anak pompuan..
mana yang lebih mencabar minda dan nafsu amarah?

littlehumblelynn berkata...

marsha

apapun kak qila sayang gak adik dia !!

Lady of Leisure berkata...

memang hero betul hehe

LiAnA berkata...

anak lelaki mmg lebih manja.. mcm mana lasak pun dia mcm garang pun ko.. mak dia yg paling dia sayang.. apa-apa hal pun mesti pegi kat mak jugak..

Lelord berkata...

wahh x sabo jumpe zaki ke x sabo hasil borongan

oneyani berkata...

sian die mcm kene krung dalam sangkar..ahaha tp akak memang bijak bagi die cari jalan sendri utk keluar

hm shopping lagi..ape tuuu