Jumaat, Oktober 15, 2010

Hadiah dari Cork, Ireland.. Yay!!

Balik je dari office tadi, tgk ade sampul kuning ni atas meja....
Terus fikir dalam hati, bila pulak aku beli barang online???. Sekali bila tgk setem...... Laaaaaaaaaaaa.... Hadiah dari jauh ni.......... Dari Cork lagi tuuuuuuuuuu... Lompat2 sampai gegar rumah ni tadi.. Hahahaha...
Mahal wooo setem ni.... Kena frame ni.. Heheheh... Mesti korang tertanya2 kan.. Pakej ni dari siapa??? Hehehehe.. Dari Zura laaahhh... Zuraaaaaaaa.... Mama kepada Maizara Zulaikha a.k.a Juju yang tombam yang tengah sambung study kat Ireland skrg ni..... Ihiks... Aku kenal Zura melalui forum susu ibu & blog gak... Anak kami sebaya.. Qila lahir sehari lepas Juju lahir.... Tu sebab kami agak closed.. Hehehe...
Tadaaaaaaaaaaa.... Baju yang sangat handsome untuk Ariq... Sayanglah nak pakai ni...... Ireland's rugby ni....  Smart sangat kalau pakai dgn shoes putih Ariq tu kan?? Bayangkanle kalau dah pandai jalan... Haih....
Qila tengah belek2 baju2 dia pulak...... Terus lajuuuuuuuu je tangan dia aim baju purple tu tau Zura.. Sebabnye, betul lah kata u Zura... Qila pasti akan suka baju ni sebabnye ada gambar scooter... Hahahahahaha...
13.. Ni no bertuah Daddy dia ni... Daddy dia obsessed dengan no 1313.. Hihiks...
Letter opener.. Hehehehe... HIJAU tuuuuuuuuu... Zura mmg tahu sangat kan aku suka color ijau..... Mesti budak opis makan hati je letter opener aku ni diterbangkan khassssss dari Ireland!! Hehehehehe...
Tengok tu... Qila sangat happy dengan baju ni... Dia terus nak pakai... Siap tunjuk kat Mummy gambar scooter tu... Hahahaha...
Tengok tu... Dia amik tag baju tu gi lekat kat hidung dia.... Ade je idea dia nak jadi badut tau.. :P
video
Nak tengok betapa happynya Qila dapat baju scooter ni???? Haaa... Baiknye goyang pungkok... Aset dia tu... Dia sejak kecik mmg dance lebihkan pungkok.. Mmg trademark dia ni... Menangislah kau Inul!! Ahahahaha....

Ohye... Zura... Thanx lah babe sebab susah2 kirim baju2 ni utk Qila dan Ariq.... Terharu sangat tau.... Kalau anak2 tau ni semua dari jauh, mesti diorg pun terharu... Thanx ye babe...... Muaaaccchhssss!!!

7 ulasan:

Ummi berkata...

ooowwhh..ingatkan dr ayah budak2 tu..

Ummi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ummi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Lelord berkata...

ekekekeke aku td skali baca Hadiah Croc Ireland, hah dak zaki smpai ireland lak ke

azura berkata...

welkam marsha..baju ariq tu yang i geram..lawa tapi tak tau nak bagi sape, coz tak de anak buah laki lagi :P

sorry ahh kalau baju qila tu kecik sket, padahal saiz 3-4years tu. juju pakai saiz tu pun ngam2 jek.

ok, enjoyyyy..jgn sedih2 ek :)

-NiD's- berkata...

wah betuah QILA & ARIQ.....dan betuah jugak akak dapat MEMBER BAIk mcm sis zura...DAR JAUh kirim kan ole-ole buat akak.....bestkan bila ada SAHABAT YG menghargai UKHWAH PERSAHABATn........sume chantik..bekenan suda..

laila berkata...

sukanya Qila dapat baju baru
trademark xtinggal tu