Isnin, Oktober 18, 2010

BerPiNTAR di Permaisuri Resort, PD

3 hari 2 malam berPiNTAR kat sini.. Perggghhhhh... Memang terkesan di hatilah nyah oiii.. Terus mak ala2 insap gituh.. Terus nak jadi pekerja rajin dan berwibawa gituh.....

Tapi tetap jugak mak update blog time keje ni haaa... Buweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkk!
Permaisuri Resort ni mmg cantik dan sesuai nak bawak family... Tapi line broadband mmg lahar.....
View dari balcony bilik apartment yang luasssssssssssss gila.. Selesa ar... Tapi lupe nak snap gambau bilik.. U ols google aje sendiri ye..

Kalaule anak2 aku ade ni, seronok diaorg main air... Pool dai sangat best ok! 5 star!!
Ni aje gambau yg sempat snap.. Senaman pagi.. Kami sume tak mandi pon.. Pas aerobik baru naik mandi.. :P
Ni 2nd day... Masa ni ketahan body masih menten sbb pagi lagi dan belum lagi berakit.. Pas berakit masing2 muka macam karipap basi.. Penat weyyyyyyyyyy.. Sakit badan aku!
Syok siot dapat satu group dgn member opis.. Actually kat Canselori ni banyak Unit dan Jabatan... Dahle gi sana dgn org beasu2.. NC pun ada.. Mak nak buat jahat pun susah.. Nguehehehehe...
Ni masa games pecah telo.. Sape yg biasa gi kursus gomen ni mesti tahule game ni.. Bertungkus lumus kami siapkan sarung telo ni tanak kasi telo pecah.. Siap simpan telo dalam boots aku takmoh kasi pecah.. Hahahahaha.. Makan hati tak tgk socks mak yang belang2 tueh? heuheuheuheu..
Ngeeeeeeeeeeeeee....
Kumpulan kami.. 6 Jahanam...
Sgt bangga bila telo kami tak pecah ok..... Kami menang bergaya lagi jelita..
Grup jiran yang juga tak pecah telonyeee..
Barisan telo dan tuan punye telo..
Pool ni.. Setiap kali pandang pool mesti sayu sbb teringat kat anak2 yg antu air tu...
Best kan?
Pas makan BBQ pd petang sabtu tu.. BBQ dia sangat out! Banyak lalat.. Hiiyeeee...
Ni je gambau sempat amik.. Gambar berkayak tunggule diorg update kat facebook... Ngeeeeeee..

Dah.. Aku nak buat keje.. Update ni pun laju2 ni...

3 ulasan:

-NiD's- berkata...

wah best...boot u sis lawa aih.... best geja gomen mcm-mcm ada.....=)

laila berkata...

pool dia nampak best ngan slide tu lg
huhu

Elyn berkata...

aku geram tang pool je!!!