Selasa, Oktober 26, 2010

Baru aku rasa nakal anak jantan itu adelah haaiiihhh!~

Ko tengok... Ko tengokkkkkkkkkkkk... Aku pun tatau mcm mana dia boleh masuk dalam bakul baju kotor ni... Ni mesti keje Qila sbb sepahkan kat lantai.....
Si Ariq ni pun satu, dah termasuk tu dia lagi terusssssssss masuk sampai habis... Dah tu, tatau nak kuar... Pastu, akak dia si bijak tu kaaaaaaaaaaannn gi tolong.. Kau nak tau mcm mana dia 'tolong' adik dia, gi lah tgk video bawah tu.... Haihhh.. Kering darah aku..
Masa ni blom nangis lagi... Dia belum lemas lagi ni.. Heheheheh..
Ni pulak masa dalam keta busu boy dia..... Bukan tau reti nak duduk diam.. Dah terperosok celah tu, dah takleh bangun dia start le menjerit... Bukan menangis ok.. Menjerit!
Bila dah dapat diri, habis dia main volume radio.. Kejap besaaaaaaaaarrr kejap kecikkkkkkkkkk.. Haih.....
Kat KFC plak, dia gi lambung dulang berisi air milo masa kat kaunter cashier tu.. Pantas btol tangan dia.. Habis tumpah air milo kakak dia... Bengangggg je cashier KFC tu.. Terus kena bayar balik air milo yg tumpah tu .. No free refill ok!! Hencap!! Dengan budak kecik pun nak berkira..... Refill je lah... Lorat! Kecohhhhh! RM4 ajeeeeeeeeggghhhss! Tgk muka si nakal ni masa kami semua makan... Babap kang!!
Nakal2 dan lasak2 si kakak, takleh lawan si Ariq okaaaaaaaaaaaayyy.. Kakak dulu time baya2 Ariq ni boleh je Mummy nak handle Qila sorg2 biarpun Mummy tgh sarat pregnant time tu....... Ariq ni maybe sbb dia ade mentor kot.. Qila dulu sorg je, takde sape yg pengaruh dia.. Hehehe.. Qila skrg sgt2 cheeky.. Smlm dia makan dua ketul ayam.. Makan selang seli lak tu.. Lapar eh sayang???? Tu ayah dan mama kesayangan dia lah tu...
video
Abaikan suara kuntilanak mak tu ye... :P

9 ulasan:

dila~noor berkata...

huhu..ni mmg btl2 anak jantan =)
mkin kurus mummy die ni kang

psstt...erm..org katela kn (nak caye ke tak trpulang)..kalau nipple abang / kakaknye jns tebelah mcm ariq tu,adiknye pompuan..kalau nipple jns timbul,adiknye lelaki..hihih

qila dl cmne?cb check =)
wah..kalau btlla..selang bunga uolls!!

littlehumblelynn berkata...

marsha

enjoy this parenthood.....nanti diorg dah besar..kita rindu lak ;)

sw33tdarling.com berkata...

eeiii dah reti nak nakal ya... meh sini auntie amy cubit... hehehehe

ummu luqman berkata...

kehkehkeh.. ariiiiq.. ariiiiq.. sama jer ler rupanya dgn dak luqman ni. takde mentor pun gigih jugak dia buat keje.. :D

Lady of Leisure berkata...

huiiyoooo... hero betul ariq ni kan heheheheh

εїз Cik Fasya εїз berkata...

HAHA..TERPELANTING ARIQ TUH..COMEL JEKS..

HaninFarshid berkata...

hihi!! nakal2 pun cute...bestkan layan perangai budak2 nie marsha? buat kiter happy walaupun semput gak kadang2 layan diorg...hahahah!

Elyn berkata...

hehe ko tggu die pandai jalan. lai mantap penangan nyer!!

ya allah terkekeh2 aku gelak tgk qila tlg adik die kuar kan tu....

Aida berkata...

mmg cute lah ariq ni .. ni yg buat auntie gerammmm ni ..