Selasa, Oktober 26, 2010

Auntie Yulie...... Hire syaye jadik model cuppies buleh?

Heuheuheuheuheu...
Sedap ni Mummy.. Mummy beli katne ni?? Besh nyeeeeeee rasa epal ni Mummy....
Kite makan sambil tgk TV.. Besh besh.. Pastu Mummy bising.. Mummy suruh kite bukak baju.. Pakai pampersh je... Mummy bagi ni nak suruh kita duduk diam sebab Mummy nak mandi..
Ngeeee... Syedap wooo Mummy.....
Sampai kembang2 idung kite makan nieh..
Mayu... Nampak tetek kite...
Kalau hari2 dapat makan ni mesti besh kan Mummy besh.. Lagik best dari bubur ayam yg Mummy selalu buat.. Huhuhuhu..


Masa dia makan ni kan, aku pun gi lah mandi.... Bibik ntah buat ape ntah kat dapor..

Masa aku mandi aku terdengar suara A'qila gelak sakan kat luar.....

Bila aku keluar je dr bilik mandi, satu bilik penuh dgn cream cuppies.. Paling menyentuh jiwa, katil mak penuh cream cuppies... Adoyaaaaaiiiiiii....... Patotle Qila gelak ek, adik dia dah kasi kotor lantai bilik dan ruang tamu..

Nasib baik ade bibik, kalau taaaaaaaaaaaakkkkkkkk............

Malas nak fikir, lu fikir le sendirik!!!!

*Mesti bibik nyumpah dalam hati sbb aku bagi Ariq makan sendiri.. Ada aku kisah???!

11 ulasan:

-NiD's- berkata...

sedap erk ariq...sampai belemoih-lemoih mulut dia......hhihihiih tuh tandanya sedap sngt lahtuh.....makan abes tak cupies ni kak???

littlehumblelynn berkata...

aku kalo nak ngelat tggl anak sbb nak mandi ke nak solat ke..aku upah anak aku tgk kartun barney.......ternganga sorang2..huhuhu..!!

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

saya umpan ayern dgn backom...hihi,nak2 ayah dia dan burn dlm dvd,leh le dia tgk kat tv,takle kacau laptop

chugie berkata...

abis muka die kene cup cakes tu. Sedap sangat ye yang?

nasazfrog... berkata...

hehehehe... abis comot,,,, tapi klu dia mkn tak pe.. biokan jer...

dila~noor berkata...

kalau tgk tek ariq tu mcm tau je adik die lps ni gender ape..hehehehe

MeL MikaiL berkata...

eeee da bsr dah anak bujang u ni. semakin hari nmpak ariq copypaste muka u la marsha. comel je tgk dia mamam cuppies tu yums!

Aida berkata...

geram je tengok muka dia yg mcm tak bersalah tu kan .. nak gigit² je dia .. hehehe

Marsha~ berkata...

hahahaha.. dila !! pernah gak dgr mcm tu.. tetek termasuk dapat adik oposite gender.. btol tak?? hehehehehehe

nanie berkata...

comel giler ariq berlemuih cmtu.hahahaa....geram..!!!!

nanie berkata...

comel giler ariq berlemuih cmtu.hahahaa....geram..!!!!