Rabu, Oktober 13, 2010

Ariq dah pandai main aeroplane .......

Hehehehehehe...... 

Hok alor, anak baru reti main aeroplane pun nak kecoh kat blog keeee???

Heelllloooooooooo.... Bukan kecoh, tapi teruja ok sebabnye toys kat umah tu mostly girlie2 punye toys... Kalaupun ade utk Ariq bukanle jantan sangat pun.. Just balls, cubes atau alaaa yang biasa2 je means bukanle lori ke cars ke... Aeroplane tu actually WAFIY yang punye... Anak liza dan bob yg datang ke rumah aku dulu.. Dia tertinggal.. Tu yang Ariq jumpa then tetiba dia 'terbangkan' aeroplane tu sampai teleng2 paler dia.. Siap buat bunyik lagi.... Hahahahahahahaha..

Comel sangat ok... Yele, aku ingat dia belum reti nak main toys yang mcm tu lagi.. Hahahaha...

Ni aku terpaksa amik sembunyik2 kalau tak nangis dia nangis mintak dukung kalau nampak aku.. Heheheh..
video
Mesti Bi suka tgk video ni... Anak lelakinye dah main toy lelaki.. Heheheheheheh... Yele, dah besar dah Ariq ni.. This month dah nak masuk 11 bulan.. Bulan depan dah setahun... Memang dah patut main aeroplane pun... Pasni boleh main helikopter Daddy yang dah berhabuk atas meja solek Mumyy tu ye sayang???

:)

Bi.. Comel kan Ariq main aeroplane tu???? Geram tgk bila dia siap lentok kepala tu.. Hahaha..

*Oppss.. Kalau korang perasan Qila duk ulang alik tu dia 'jeles' ok.. Dia duk ulang alik bagi aku barang.. Takleh tgk Mummy dia senang tau.. :p

3 ulasan:

mariaariffbaby.com berkata...

marcia..kasi jek plane mr zaki nya
agak2 apa reaksi mr zaki kan?
rugi kan..beli mahai2 tersadai gitu jek.. :P

wah..ariq dah nak setahun la..
cepatnya masa berlalu..really cepat!

oneyani berkata...

akak..mane die tao bunyi dan pergerakan eroplen gitu eh?memang bijak lak ariq ni..same dgn qila

Marsha~ berkata...

tulah... TV lah kot.. sbbnya rasanya mcm dia tak pernah tgk aeroplane.. yang jauh atas langit mana dapat dengar bunyik... tu yg pelik ni... pengaruh TV lah kot.. heheh