Khamis, Oktober 07, 2010

Anak dak Zaki..

Bi dah lama teringin nak tengok anak dia joget lagu Nobody ni...

Tapi Qila tu biasele.. Nampak je aku kuarkan camera, terus tergedik2 tanak joget betul2... Spoiled betul.. Terus jadi macam kelam kelibut buat benda lain..

Cuba kau tengok video ni.. Tengah2 joget tu kau tau dia tetiba buat ape????????

Nak tahu, tgkle sendiri.. Memang insap aku sekejap.. Heuheuheu..

Yang tak tahan, pastu boleh pulak dia sambung joget.... Memang anak dak Zaki!!!~ :P
video

10 ulasan:

Aida berkata...

kat opis ni tak bley nak layan video ni lah . nanti balik baru bley layan .. chill !!

Ealyie berkata...

ya amponnnnnn..
cerdiknya anak dara ko nieh nyahhhh..

tu namanya..
Qila joget dlm imannn.. ehehe..

Qila..Qila.. :)

LIP (^_^) berkata...

aduyai comel and lawaknye keletah anak dara nih...qila..qila..

-NiD's- berkata...

ya ALLAH COMEInyaaa QILA...
akak bijak nyaa dia....suka..sukaa

eZa berkata...

at least dia tak alpa. enjoy enjoy jugak. tp solat tetap jugak. comel! ;)

dila~noor berkata...

wakakaka...tak leh blah!!

elok2 joget bleh plak tetibe berdiri tegak n sujud,proper lak tu..
qila..qila..betul2 sejukkan ati mummy ekk?

dalila berkata...

dah masuk waktu la mummy..solat lah dulukan...

Lelord berkata...

woit ko dh belikan ddia telekung ke? bagus kan biler kecit2 cam ni senang nak ajor

Fazlinil Irma berkata...

adoyaiii.. qila solat maghrib eh. cukup 3 rakaat.

lawak la qila.. :D

Marsha~ berkata...

hehehehe.... dia tu mmg.. tetiba tgh main pun akan benti sembahyang jap... secara otomatik tukar.. mcm ultraman.. heheh