Selasa, Oktober 12, 2010

Aktiviti petang tanpa Daddy..

Yele.. Kalau ada Daddy le harus berjalan jauh sket.. Ni takde Daddy, melangut kat area rumah jelaaah... Hermmm..
Ariq yang happyyyyyy dapat jalan2 amik angin petang.. Kat sini pepetang mmg redup.. Memang fensui yg sesuailah kan.. Kat sana ade sawah padi.. Memang damaileee.. Anak2 dah mandi, aku mana sempat mandi.. Park aje keta, diorg dah menanti nak ajak jalan2 kat luar...
Ariq tengah shuffle... Tak caya ko?? :P
Qila sekerang kemain laju bawak basikal.. Aku takut dia jatuh ja... Tu sbb tak berani lagi nak letak Ariq kat belakang tu... Aku suruh pakai helmet dia tanak.. Rimas kot.. Sudahnye dia gi letak bear dia kat belakang...
Bukan main sayang lagi dgn bear ni... Ah.. Dia ni sume bear yang dia buat main baby2 mmg dia sayang gila.. Tapi adik sendiri asyik lepuk kat kepala.. Geram sungguh aku ni taw... Tatau nak buat mcm mana dah..

Bila Qila nak stop lepuk adik ek sayang?????????? 

5 ulasan:

littlehumblelynn berkata...

marsha

ko acah sikit..kata kat qila..kalo asyik pukul adik..nak bg adik pd org..

aku wat kat anak sulung..menjadik weeii!!
syg adik dia :)

Lady of Leisure berkata...

hehe.. dia lepuk2 manja ke lepuk kuat?

Lelord berkata...

pemandangan bestkan...ajai kata belakang umah aku dh cantik..kalau de rimau ko bg kat qila buat menan dia

Drama Mama berkata...

hahahahahaha! dia shuffle lah! comei keh keh

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Marsha~ berkata...

lynn... dah mcm2 ugut dah...nak bg orgle... nak jual le... dia peduli ape.. tapi bila adik dia takde kat depan mata dia, sibuk lak tanye.... dia tanye pun sbb gian nak lepuk kot.. kalau dia lepuk perlahan tak kisah, ni tak.. lepuk mcm gaya komando.. perggghhh.. berpusing paler adik dia..

lela... tauuuuuuuuuu takpeeeeeeeeeee... :P