Khamis, September 02, 2010

Sangat bahagia kalau diorg macam ni, tak gaduh2..

Tgk muka Qila tu.... Haih, srkg ni dia sangat2 anti camera tau.... Geram sangat... Susah gila nak pandang and posing tau...
Tu dia tgh get ready nak turun le tu... Cit... Kan bagus kalau umah aku ni luaaasss.. Senang anak2 aku nak naik basikal.. Aku still tak berani nak bagi Qila bawak adik dia kat luar.. Ariq tu bila2 masa dia bangun nyah.. Kang terjatuh kat atas tar bahaya le pulak.....
Sorang ikut muka Mummy.... Sorang ikut muka Daddy... Aci kan?

Ade satu peristiwa tragis lepas ni berlaku.. Nak tahu, tengok video bawah tu....
Bagus jugak ek ada dua basikal so diaorg ni takdele berebut.. Dua2 ni aku beli before Ariq lahir lagi...... Memang berbaloi beli sbb diorg memang suka main basikal.... Nak2 lagi bila Qila dah pandai kayuh.. Siap bawak adik dia pusing2... Pastu ngadu penat... Hehehehehe...

Kalau Bi tengok ni mesti Bi suka...... Kalau ade no 3 ni dah susah ni...... Heuheuheuheu...
video

8 ulasan:

εїз Cik Fasya εїз berkata...

comel!

Elyn berkata...

adeh ariq jatuh!! mulut tersembam tak??

Marsha~ berkata...

tak.. tersungkur, then dia tahan pakai tangan.. bibik sengal tu lembab kan?? padehal depan mata dia...

Ummi berkata...

marsha..betui!betui!kakak dan zikry pon suke naik beskal..nanti agak2 nak dapat no 3 gtau eh..nak join jugak,..huhuhu

HaninFarshid berkata...

alaaa...sweetnya adik beradik nie :)

LiAnA berkata...

aiyarkkk bibik tu melangak..sib baik jauh dr tiang buai tu.. seram aku

Aida berkata...

alahai .. nasib lah pandai tahan dgn tangan .. tp tangan dia tak pape kan ? org kata kalau baby dan anak² kecil ni jatuh, dia disambut oleh malaikat .. wallahualammmm ... **mungkin ayat penyedap utk kita mak² kot**

adex-aieda berkata...

sib baik xder paper...bibiq lambat...dok berangan kot...hehehe
adex mmg cari basikal cenggini...tapi sampai la ni ku x jumpa...mana beli nih...huahuahuahuahua