Isnin, September 20, 2010

Qila mengayuh Ariq berjoget

Entry ni khas untuk Bi..

Actually Qila mmg dah lama tahu mengayuh basikal.. Cuma aku tak pernah kasi dia main basikal kat luar pagar rumah.. Semalam masa tengah siap2 nak balik umah mertua, aku bagile dia main jap kat luar.. Sukaaaaaaaaaaaaa sangat dia ok... Ni first time dia kayuh basikal laju2 kat luar..... Asal aku lambat je follow dia, dia akan benti then cakap "Cepatleeee" Eceh kaaauu.. Mummy jalan kaki kau naik basikal bukan main lajuuu.. Mana aci.. :P
Ariq pun happy gak dpt jenjalan naik stroller kat luar.. Sini kalau petang2 mmg redup.... Banyak birds atas tiang lampu.. Tengok Ariq punye tangan.. Comel sangat menunjuk birds guna jari telunjuk... Dia skrg dah pandai jogettt.. Bukan main lagi.. Dah pandai jugak bye bye orang... :)
Bersungguh Qila mengayuh..... Bukan main laju... Pandai pulak dia break dengan menahan pedal basikal tu... Tak lama lagi, bolah bawak Ariq kat belakang... Skrg ni bahaya le sbb Ariq suka diri bila basikal berjalan...
Best kan kalau lepak2 dgn jiran2 sambil makan kopok lekor.. :P
Tak habis2 pandang birds.. Nak tgk Qila mengayuh dan Ariq berjoget?? Sila lah tgk video ni :-


video

3 ulasan:

Lelord berkata...

adehhh dak kenit aku nix reti nak ngayuh lagi...asik reverse jek hahhaha

Aida berkata...

wahhh .. bagus lah qila ni .. fast leaner gak dia kan .. nanti ariq besar duduk kat blakang plak ye .. peluk kakak kuat² .. hehee

oneyani berkata...

ahaha comel je time qila naik bonggol tu..bestnye lagu akak..versi mane tu kak?