Sabtu, September 18, 2010

Kau tengok gambau je lah ye...

Aku malas nak cerita panjang.... Korang tgk jelah gambau ni :-
Aku rasa KOMPEM lah korang boleh teka ni sape punye keje dan reason kenapa dia baikkkkkkkkkkkk je semalam time aku tgh tidur!

Dia tak cucuk kat lobang hidung adik dia dah cukup baik nyah oiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

Bi........ Nak marah ke nak kesian????

7 ulasan:

xfatynx berkata...

hihihi. comel je qila punye keje ni :P

LiAnA berkata...

sib baik dia tak on plug tu.. kalau Aqil dia terus on jer huhu..

budak enfa nyahhh oii

Marsha~ berkata...

ooooooooooonnnnnnnnn... dia dah off masa aku bangun dari katil.... baiknye cover line.. konon kalau on boleh dengar lagu le tu..

Wynn Yasser berkata...

alololo..
kesiannye nok... nak dengar lagu kot..

ourLOVEternity berkata...

kesian si qilla tue..tp bahaya gak la..klu budak2 dh start main dgn plug2 nie..bahaya...better ltk or nyorokkn ditempat yg diorg xnmpak..

Lin berkata...

haha lawak betulla qila ni. :D

Aida berkata...

bijak kan dia .. dia tau function plug tu .. tu lah org kata zaman explore dia ..
xoxo