Ahad, September 05, 2010

i nak bagi petua u ols...

U ols nak tau tak, ni i terbangun dr tido ni u ols semata2 nak update blog... Nak bagi u ols petua... Sweet tak i??? Harus sweet tau sbb skrg ni tepat jam 3.02 am... Huhuhuhu...
Apa petua yg i nak share dgn u ols tu??? Ok ok... U ols amik pen dan kertas dulu ye.... Make sure pen tu ada ink tau....

1stttttttttt sekali, u ols mesti le panjang akal sket ye.. Gi senyap2 masuk dalam bilik Daddy u ols, then amik dia punye henpon... Jangan bising2 u ols... Gi senyap senyaaaaaaapppp je.... Kalau bising2 kang, kantoiiiiiiii...

Pas jumpa henpon Daddy u ols tu kan, u ols picit je dulu butang ape yg patut... Mana tau kot2 kang kuar bunyik, u ols boleh goyang2 montot... Kata urban kan u olllsssss.... :P
Pas tu, u ols kenalah selak rambut macam ni.... Haih... Susah pulak nak selak rambut ni.... Maklumle u ols.... Rambut i ni tak panjang mcm rambut Ella... Susah btol nak lentok2 paler ni... U ols kena pastikan, rambut u ols terselak sampai nampak lubang telinga u ols taaauuu...

Telinga tu tak kisahle telinga kiri ke telinga kanan.. Janji telinga... Jangan u ols selak kepala lutut plak... Kang tak pasal2 i jentik montot u ols kangggg...
Sedaya upaya ye u ols selak sampai nampak lubang telinga.... Usaha tu tangga kejayaan.. Macam ni... Macam telinga i ni... Nampak tak u ols???

Lepas tu kan.... Amik henpon Daddy yang u ols jumpa tadi, pastu.....
Haaaaa... Acu le henpon Daddy u ols kat telinga u ols.... Ade dengar ape2 tak????????????

Oppss.. Pastikan tangan yang satu lagi pegang rambut yang terselak tu taaaauuuu....

Haaa... Dengar ape2 tak?????

Ape?? Tak dengar????????? Tak dengar jugaaaaakkkkk????

Huhuhuhuhuhuhuhuhu...

Nguhuehuehuehuheu..

I pun tak dengar ape2 u olsssssssssssssssssss..... Kuikuikuikui...

Entah hape2 laaaaa henpon Daddy ni..... I tak dengar ape benda pun.. Puas selak rambut.. Puas tekan punat... Selama ni i ingat tak dengar sebab tak selak telinga.. Huhuhu...

Rusak kooooottt... Tak pun takde kredit... :P

Tu sebab i campak je u olsssss........ Dah tu, tak dengar ape2 kaaaaannnn..

Terus kena babap dengan Mummy...

Huhuhuhu...

U ols try lagi le next time ye... Kali ni guna henpon Mummy plak ye... Daaaaaaaaaaaaa.....

3 ulasan:

PurpearlLyna berkata...

Qila, dont try at home ! hahaha

oneyani berkata...

misi apekah ini??ahaha betol ke 3 pagi ni akak?

Aida berkata...

hahaha .. dah pandai dah .. anak sapa ni ?????