Isnin, September 27, 2010

Haaa.. Buat ape tu??!

Ini budak dua2 dalam baby cot di satu pagi hening ketika mak dia yg malas sedang membuta.. Entah bila diorg ni bangun ntah.. Si kakak mcm biasa gi masuk dlm cot adik... Dua2 ngadap meja solek Mummy....
Aku sedar just sedar2 ayam je... Ngantuk wey.. Ni baru jam 7 lebih je ni... Diorg ni mmg stok tido awal dan bangun awal.. Mesti dah bangun sejak jam 6.30 am tadi ni... Adik senyaaaaaaap je entah ape entah dia buat tu.. Si kakak tgh nyanyi2 lagu ape ntah.. Ko tengokle kat kepala dia ade headphone tu..... Skrg dia dah hafal sket beberapa baris lagu yg dia selalu dengar... Haih....
Rupanye si adik tu kau tau dia buat ape?? Tangan kiri pegang sikat, tangan kanan pegang gincu!!!!

Ni lagi satu entah ikut perangai sape ntah suka bongkar make up Mummy nieh!!!

Mesti kakak yang ajar... :P

Semalam for the first time Ariq pandai nak defends diri.. Masa aku paksa dia minum susu malam tadi, dia leh geleng paler laju2 then jerit "Nannnaaaaaakkkk!!!!"

Huhuhuhuh.. Geram sangat sbb mulut dia start mengomel tanpa henti skrg.. Cepatnyeee membesar anak2 Mummy ni tau.. Oklah..

3 ulasan:

-NiD's- berkata...

abeslaaa kaksha...LIPTIK mummy dikerjakan.......ahahhaahaha
comeilaa anak akak bedua nieh..suka tgk depa

Lelord berkata...

ekekkeke ko jaga2 marsha...jgn aku balik sok tgk ariq jd ariqah lalallallaa

Lady of Leisure berkata...

kihkihkih abisla lipstick mommy dia...