Rabu, September 29, 2010

DUA video khas utk Bi..

Anak2 aku ni, selain bilik tengah yang penuh dengan toys tu, satu lagi tempat paling diorg suka adelah bilik kami.. Katil kami... Mmg syok ar kan guling2 lompat2.. Manelah tak patah katil aku kat belah kepala tu.. Tu sbb aku letak bolster so Qila tak main area situ.. Kat situ mmg dah nazak dah wey.. Heheheh

Nak tengok sendiri lasak tak lasak le dua anak aku ni kan, tengokle video ni..

Video pertama ni memula tunjuk gigi Ariq... Then Qila tunjuk cara2 dia mandi, gosok gigi semua...
video

Video kedua ni, kisah sakit 'tali pinggang'.. Nguehehehehehe...... Dia suka sangat melompat mcm tu even kat atas sofa.. Seriau aku wey kalau dia buat mcm ni kat atas toto.. Dia bukan tahu ape kan.. Aku takut terkehel tapi dia ni mana nak dengar cakap aku..

Yang si adik pulak sibuk nak memanjat ke meja make up dan kat situ jugak ade baby cot dia... Dia nak panjat masuk sana.... Susah btol nak handle budak2 ni serentak.... Tu sebab gambar gegar2..
video

Harap2 kalau Bi ade internet connection ni dia bolehle tengok...

Kalau free nanti Ling upload gambar Qila joget 'Nobody-Wondergirls' ek sayang???? Tu grup fav anak dan bapak tu.. Hehehehe..

3 ulasan:

mama liya berkata...

spray nyamuk tu kalau boleh letak di tempat yg tinggi. takut nanti qila tertekan and hala ke muka dia or adik dia. bahaya. qila bijak... .takut dia tau mana nak tekan spray nyamuk tu.

Marsha~ berkata...

hehehe.. dia mmg selalu tekan.. :( tulah, selalu leka pasal spray nyamuk tu.. bibik lepas spray dia letak situ.. baiklah.. terima kasih kerana mengingatkan..

-NiD's- berkata...

cumIlll laaa qila..petah bekata-kata...hahaah sakit TALi pInggang.....