Sabtu, September 18, 2010

Akhirnya dia sudi nak posing utk aku

Mummy : Sayang meh Mummy nak amik gambar kakak.. Senyum meh..
Qila : Aa..
Mummy : Alamak.. Janganle dekat sangat.. Jauh sket eh jauh sket..
Qila : Aaa..
Mummy : Loorrr.. Jauhnyeeee... Dekat sket sayangggg... Jauh sangat ni...
Qila : (terus blah)

Bertuah punye anak... Dia main2kan aku plak..
Ariq pun dah tanak layan Mummy amik gambar lagi... Susah nau nak senyum.... Frust Mummy ini macam tau..

* Gosip! Ni baju kurung Qila yang ke enam.. Ada satu pasang lagi blom pakai.. Tatau nak pakai bila nyah.. Skrg ni cuaca betul2 panas dan errrkkk sian anak2 aku bila raya time siang... Berkepam peluh satu badan... :(

4 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

wah sampai 6 pasang baju kurung... takpe boleh pakai gi open house lak nanti..
:)

Marsha~ berkata...

tulah.. actually baju ni kain lebih2 buat jahit baju melayu daddy dia dgn ariq... ade lebih tailor tu jahit utk qila skali... :)

Lelord berkata...

uishhh pakai gencu ke dak qila ni..muncung kaler pink

Aida berkata...

1 kali layan lagi .. 2 kali ikut kan lagi .. 3 kali, lu pikirlah sendiri .. wakakaka ..
cerdik qila ni ..