Isnin, Ogos 02, 2010

Selepas discharged..

Lepas discharged, kuar parking sepital terus masuk parking Mahkota Parade... Nguahahahahaha.. Bi laaa, bukan tau bini dia sakit ni.. Dia buleh cakap yang sakit leher, kaki buleh je jalan lagi..... :P
Bi kata tetiba je dia jadi suka dengan Mahkota sbb dah renovate.. Macam best je.. Parking pun luas dan banyak... Lagipun weekdays mmg tak ramai org datang sini.... Kat Mahkota skrg dah ade buggy ni... Sejam RM3 ajor... JJ baru free jeghs.... Tapi selalu tak ade... Qila suka le dapat naik ni....
Ade macam org yang baru 24hrs kena bedah tak?? Nguahahaha.. U ols.. Mak ni tak manja.. Tak ngada2 okays.... Mak steady je walaupun tgh sakit.... Jalan punye pasal.. :P Bak kate u ols, wonderwoman mana bleh sakit lama2 u ols..... Tak vouge lah kaaaannn.. :P (Padehal rasa mcm nak tercabut jahit aku masa aku kejar Qila yang lari laju2 menuju escalator!!! Perrrggghhhhhh)
Cantik kan decor ni....... Rasa gediks gituh... Terus nak amik gambau macam kau datang dari Milan gituh.. Kau ada???? :P
Bi tak puas hati... Dia nak jugak background dia nampak jurai2 lampu tu.. Heuheuehuehue...
Haiyaaaa... Tercrop pulak muka laki den...
Haaaaaaaa... Baru nampak..... Ni laki mak tau nyah..... Mak pakaikan dia baju pink bukan sbb mak gila color pink hokay.... Chooyyy... Mak suka dia pakai pink sbb akan kelihatah begitu manly... Sangat sexy gitu.. Hohhohohohohoh...
Nanti eh Bi... Nanti dapat duit terpijak, Ling belikan Bi jam baru ye.. Skrg bajet lari le sayangggg... Nguauauauauauahahahhaaa.. (aku ni sepanjang tahun bajet lari...)
Susah nak amik gambau dgn minah ni.... Blur pun blur lah...
Kami kudap2 kat McD utk bagi peluang Qila main... Sejak Daddy dia balik ni, dia pandai main slides sendiri.... Siap naik ikut situ jugak...
Ariq yang setia memandang.. Nanti eh sayang.. Nanti Ariq dah buleh jalan, Ariq boleh join kakak ye sayang....
Hahahaha.. Pandai pulak dia susun kasut buruk dia kat rak kasut ni........ Kalau kat umah, dia main campak je... Huehuehuehue.. Masa tgh main tu, satu anak cina ni dalam umur 3 tahun tp sama besar je dgn Qila... Bila makanan yang mak dia order dah sampai, Qila gi cakap dgn anak cina tu "Gi mamam dulu gi!" Melekek2 mak budak tu ketawa bila Qila suruh mamam dulu baru bleh main.. Nguahahahahahaha.. Macamle anak cina tu faham.. Bila anak cina tu nak naik buggy dia, dia boleh jerit "Eiiiii.. Ni kakak punyelaaaahhh" Kedekut lak tu.. Dan dan bahasakan diri dia kakak.. Nguahahahaha...

Seronok tgk dia sebenarnye.. Entah2 kalau duduk nursery atau gi school nanti, macam ni le agaknye perangai Qila eh... Huhuhu.. Pandai le agaknye dia nak jaga harta atau barang2 dia..
Sibuk nak suap Daddy....
Mummy jeles... Mummy nak jugak kena suap... Pucat lesi muka aku eh.. Pakai cream muka tak pakai powder.. Mahunye tak, bag make up aku tertinggal kat Ipoh, satu ape make up dah takde termasuk compact powder.. Sian aku.. :(
Iye iye je si Ariq makan fries tu... Bukan ade gigi pon...

Oklah u ols.... Nak kuar ke JJ jap...... Daaaaaaaaaaaaa....

6 ulasan:

laila berkata...

bijaknya Qila
Ariq pun mcm xsabaq dah nk join kakaknya

gee ryder berkata...

takpela muka nmpk pucat sket..bru ada gaya mm org bru lepas kena bedah kekeke

Ummi berkata...

hehehhe..tak tau nak komen ape..sebab nak gelak (dalam hati) banyak2!!!

dila~noor berkata...

huarggghhh!!rindunye nk tinggal komen kt sini..busy giler uolls!tp smpt jgk jenguk sume citer kt sini..

marsha sihat?
lps operate tu kene pantang ape2 tak?SIL sy duk tkt nk operate,sy ckp "kwn aku ok jer..skjp je dah kuar spital"..duk berubat kg jer..manela nk baik ekk..

owh qila sgt bijak skrg!!!

LIP (^_^) berkata...

hihi..ariq..sian dia nak makan gak..

Aida berkata...

serius ke mahkota parade dah cantik mcm tu ? minggu ni harus singgah ni .. mencari kasut raya .. hahaha