Rabu, Ogos 11, 2010

Perjalanan ke Muar utk party Bethrisya..

7 August kelmarin aku ke Muar.... Go birthday party Bethrisya.. Anak kesayangan Ena dan Capt Mazly... Padehal dah perah pergi raya last year tapi aku tetap lupe jalan nak kesana... Tapi, sampai dengan bergaya ok tanpa sesat.. :P

Actually ini bukan cerita pasal party.. Just ini semua gambar2 dr hp aku.. Gambar dr dslr belum transfer.. Aku tatau mana Bi letak card reader.. Lappy ni takleh baca CF card.. Nak tanak, kenalah tunggu gi office next week baru aku boleh upload gambar party... Guna pc office.. Huhuhuhu...

Korang nak tgk budak kena tembak askar jepun???!
Ni haaa.. Kakak Shamimira kesayangan Qila... Tatau macam mana Qila boleh panggil dia Shamimira padehal nama minah ni Shameera.. Nguahahahah.. Buruk kan dia tido?? Dia ni mmg buruk habis time tido... Dahle terkangkang, ternganga lak tu... Haihhhhh... Puas suruh baring dia tanak... Sebabnye aku bertolak dr Melaka lebih kurang jam 3pm.. Sampai umah Ena adelah jam 5.30pm!!! Gilaaa... Gi KL pun tak macam ni lama.. Sebab ape?? Ade kembara tengku mahkota johor kat bandar Muar tuh.. Jammed gilaaaaaaaa.....
Anak2 aku dari tidoooooo terus terjaga akibat rasa pelik sebab keta berhenti sket punye lama tak gerak2... Hahahaha.. Nasib baik aku bwk keta Bi.. Kalau bwk kenari..... Terkucil pundi kencing aku tekan clutch!! Qila dr umah mmg dah pakai sunglass sbb silau... Sampai depan cake Bethrisya ok dia pakai itu sunglass... Haih....
Mucuk manja nan saorang ni pun baru bangun tido.... Ariq takde baju purple laaa.. Terpaksa pakai je ape yg ada...
Aku tabik spring lah kat minah ni boleh bwk motor pakai baju kurung dgn wedges lagi tu... Perrgghhh! Aku sejak jatuh masa nak tongkat motor time belajar dulu, terus tangan terseliuh teruk, aku terus taubat tanak bawak motor lagi... Dahle motor pinjam! Kalau jatuh time bawak takpelah jugak.. Ini tak, jatuh time nak tongkat motor... Bodoh je kan???? Pastu tahan pakai tangan pulak tu.. Nasib baik tak patah! Bengap...
Ni Mama aku lorat2 tgh tanye jalan ke Parit Keroma kat sepupu aku... Yang tukang bagi direction pun sengal... Aku paling pantang kalau org cakap, pas round about tu terussssss jee.. Pastu jumpa... Hangin aku... Nasib baik Ena bagi direction.. Thanx Ena.. Pasni mmg ingat sampai matile.. Sebab senang gila okay... :P
Tadaaa...... Ni aje gambar aku ada.. Tu pun cilok dr FB Ena... Tgkle Ariq tu... Dia sibuk mendongak tengok balloon yang clown tu pegang... Aduhaaaiiiii... Nak tercabut lengan aku masa ni nak imbangkan badan... Qila muka masham gila sbb takut clown tu.. Ape daaa......

Ape2 pun.. Thanx Ena dan Capt Mazly atas jemputah ni.... Nanti gambar dr dlsr saye, next week ye... :)

1 ulasan:

Aida berkata...

klakar lah anak sedara tu tido .. statement marsha mmg tak ingat .. gelak je baca ..
teringat murtabak singapore kat muar sana .. haishhh