Selasa, Ogos 10, 2010

Ingat Mummy je rindu?? Kami pun rindu daaaaa...

Dadddddyyyyy!!!!!

Daddy baru passing Taiwan eh??? Adik dengar tadi Daddy call Mummy...... Daddy.... Adik rindu Daddy laaaahhh.. Rindu nak tido celah ketiak Daddy macam selalu...

Mummy try tidokan adik kat celah lengan dan ketiak Mummy... Tapi tak besh sebab lengan Mummy keding lah Daddy... Huhuhuhuhu...

Dadddyyyyy... Adik dan kakak dapat sorang satu baju busyuk Daddy... Kami buat tido malam... Adik buat peluk.. Macam ni :-
Besh peluk bantal peluk adik sebab ade bau Daddy..... Lena adik tido tau Daddy tau... Adik siap mimpi ketawa2 lagi.... Bila adik ketawa je, Mummy babap montot adik.. Ape ntah Mummy tu... Lepas adik minum vitamin Mummy beli tu, adik terus selera nak minum shushu... Makan adik mmg selera macam biasa... Hehehehe..

Sekarang adik dah pandai duduk sendiri tau Daddy... Macho je adik duduk... Tapi adik blom reti baca books dan coloring macam kakak masa umur dia 8 bulan lah Daddy... Sebab adik suka main je lebih.... Adik susah sket nak concentrate study... Yelaaarrr.. Baru nak baca books, kakak dah lalu lalang bawak toys.. Adik takleh concentrate laaaarrr... Kakak tu kacau daun sungguh! Bila Mummy ajar baca books, adik tengok kejap je.. Lebihnye mata adik dok tumpu kat toys kakak.. Huhuhu.. Kakak dulu tekun eh Daddy eh???

Eh eh.. Kakak pulak nak cakap Daddy....

Daddddyyyyyy... Kakak paling rindu kat Daddy taaaaaaaaaaaauuuu... Hari2 kakak tanye Mummy, mana Daddy... Mana Dadddyyyy??? Tapi Mummy asyik kata Daddy works je... Mummy kata Daddy works. Nanti Daddy balik Daddy bawak balik mainan.. Betul ke Daddy???? Daddy balik cepat2 ye Daddy... Kakak rindu Daddy... Rindu Daddy lambung2 kakak... Rindu Daddy gomol2 dengan kakak.....

Malam2 kakak tido peluk bantal tido yang selalu Daddy pakai.... Mummy sarungkan dengan baju Daddy macam ni:-
Kakak tenang je sebab ada bau Daddy... Tapi malam2 selalu kakak terjaga.. Nanti kakak nangis senyap2 sampai kuar air hingusss.. Kakak sedihhhhh... Kakak sunyiiiiiii bila Daddy takde... Takde sape nak gurau2 dan gomol2 dengan kakak macam Daddy buat... Mummy tak larat nak lambung2 kakak... Dia kata kakak beraaattt... :(

Daddy cepat balik ye Daddy..... Pasni Daddy balik mesti kakak dah pandai macam2 kan Daddy kan??

Kakak dan adik rinduuuuuuuuu sangat kat Daddy.....
Ni entah bila entah Mummy amik gambau... Tengok tu... Kami tidur dgn baju2 Daddy... Tgh2 yang kosong tu selalunye tempat Mummy... Daddy pulak tidur kat tempat netbook Mummy tuuuuuuuu... Seronokkan tidur sempit2.. Boleh peluk2 Daddy dan Mummy sama2.... Daddy... Kakak rindu Daddy peluk kakakkkkk....

Daddy...... Daddy rindu kami tak?????

Lama lagi ke eh Daddy nak works??? Kakak nak kira pakai jari ni... Cukup tak Daddy????

Dadddyyyy.. Mummy kata, cukuplah bebel tu... Dia nak update cite lain lak...

Babai Daddy....... Kami sayaaaannggggggg Daddy.... Kami rindduuuuuuuuuuuuu Daddy banyak2..... Balik cepat ye Daddy.... Muaaacchhhssss kat pipi Daddy banyak2... Byeeeeee.....

7 ulasan:

littlehumblelynn berkata...

sedih baca,sure anak2 sgt rindukan ayahnya...

laila berkata...

sama je gaya :)
sabar yea Qila and Ariq
nnt Daddy blk bwk toys byk2 bwk g holiday lg

Ana berkata...

auni pun skrg ana tidokan dia ngan baju daddy dia..seblm tdo suh cium2 baju tue dulu..takut dia demam ke apa..tp so far dia blom tanya mana daddy dia..tp bila kita tanya kt dia mana daddy..dia akan jwb daddy work..sedihhh..

UyuNs NuRuls berkata...

aduh kak nak menitik air mata...syian qila n ariq..be gud kids ya both of you ..papa pi kije cari rezeki ...

Tanpa Nama berkata...

Kahkahakahaa...

lawak betulll Ariq ngan Qila punya statement...ketawa aku sorang2 baca..sampai kawan2 aku ingat aku ni tak betul kot tengok komputer sambil gelak sorang2..
lawakk..lawakkk

ayah,ummi, farish berkata...

sedinyer....aku dah touching giler2 baca nie , nyah....kalau aku ader dalam keadaan ko, aku pun x tahu lah, aku sekuat cam ko ker tak

Aida berkata...

hmmm .. bagus idea mummy tu pakaikan baju daddy kat bantal kan .. moga kalian menjadi anak yg soleh dan solehah ...