Ahad, Julai 04, 2010

Yang tersayang sudah berada di depan mata...

Yaaaaaaaayyy!!!~

Cuba teka siapa yang paling happy?????????





Anak manja Daddyle.. Sapeee lagiiii.... Sket2 Daddy.. Sket2 Daddy....

Yang si adik pulak, bukan main syok tido bawah ketiak Daddy, sampaikan Mummy hulur tangan nak dukung dia bagi susu pun dia reject okaaaayyyy...

Aku??????? Harusle happy nyahhh.. Hehuehuehuheuhe... Walaupun Bi pulang sekejap aje, tapi jadile nyah.... Hidup ni tak perlu tamak.. Jangan terlalu banyak meminta2 je... Tuhan pun tak suka.. :P

Yang pasti aku sangat happy... Lebih2 lagi bila melihat A'qila dan Ariq sangat happy dapat bermanja dan bergurau senda dgn Daddy mereka... Priceless.... Saat yang paling bahagia dalam hidup.. :)

Musim hujan plak tu.... Jangannnnnnnnnnn terbabas sudahle Bi ek........

Cecepat carik pelindung.. Ling lupe simpan kat mana ni.. Wakakakakakakakakakakakakakakakakakaka...

Buwekkkk.......

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

6 ulasan:

tinie & thahir berkata...

hahahaha
happy untuk Qila N Ariq ..
mummy pun happy gak kan..;-)

Lelord berkata...

muahahhaha xyah tunggu ujan pun leh jalan ape....

Lady of Leisure berkata...

pelindung apa yer..
*buat2 tak faham ekekkee

Ummi berkata...

sangat seronokkk..tumpang gumbira!!

Mrs Zamzuri berkata...

yes ariq nak dpt adik lagi! hahaha..

Elyn berkata...

errrr blur sat aku hahahha