Sabtu, Julai 31, 2010

Sape budak suka naik beskal angkat tangan.....

Shayeeeeeeeeeeeeeeeee..... Jawap Ariq...

Nasib baikle mmg basikal Qila ade dua.. So dah ade adik ni, boleh adik dia tumpang main sama.. Nasoib baik dia tak kedekut pulak.. Huhuhuhu....

Sebulan dua ni Ariq dah didedahkan dengan basikal.. Actually dah lama dah dia ngidam nak naik cuma akak dia blom bagi green light lagi... Lately ni baru dia bagi adik dia main.... So ape lagi, bukan main suka le adik dia.....

Sipa makan coklat lagi... Ariq ni suap ape je dia nganga makan...... Takde plak sembelit ke ape.. Bagus gak perut budak ni...
Kalau tak bagi, dia merengek nanti... Tapi tak semuale aku bagi dia makan.. Kena jaga jugak...
Haaaaa... Tudia, perut kenyang hati girang... Senyum lebar dapat makan coklat sambil naik basikal... Anak sape nih??????
Ni lah benda yg paling aku suka pasal Ariq... Dia sangat suka posing depan camera... Jauh beza dengan perangai akak dia..... Best sangat nak amik gambar Ariq... :)
Lagipun dia ni murah dengan senyuman...... Juga jauh beza karakter dengan Qila... Biaselah.. Setiap anak ade je bezanya... Tol tak?
Tak lama lagi dah boleh jalan... Seronoknyeeeeee... Tak sabar nak tgk Qila jalan sambil pegang tangan adik dia...... ;)

3 ulasan:

-NiD's- berkata...

chumiLnyaaa.....

fndrocka berkata...

charming lah budak ni

.cikfasya.(◕‿◕✿) berkata...

msti ariq nti besar friendly neh..tomei2..nti pening kang mummy nk pilih menantu..hehe