Selasa, Julai 13, 2010

Melepas rindu dendam

Inile cousin dia yg dia rindu2kan tu...............
Habis hati dia dapat main2 dgn Kak Aisyah.... Dah tak ingat mak bapak dah...

Tido pun dengan kak Aisyah.....

Haih... Betullah kata orang.. Dah nama pun sepupu.. Darah daging sendiri.. Memangle rapat dia lain macam...

Kesimpulannye Bi.. Bila nak beli piano mcm ni Biiiii????????????????

Buwek!

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

4 ulasan:

Aida berkata...

hihi .. best kan kalau kat umah ada piano ke organ ke .. sangat seronok rasa bila kita pun terror main alat tu skali .. sangat kembang kempis hidung ni bila org puji .. hahaha

LIP (^_^) berkata...

hahahah...good way to request ye..

Tanpa Nama berkata...

boleh je nk ade piano or organ...tapi ling kena bit la dulu bi men piano n organ baru bi belikan ling ok?...heheheh...gitar kt umah tuh sape nk main nye???.....

Elyn berkata...

haha beli yg kecik je macam wafiq nyer.... aku pun tumpang main beb!!