Isnin, Julai 12, 2010

Kasut = Shoes

Mana cantik??????? Hahahaha.. Tetiba
Kasut Qila.. Kanan sekali dah let go sebab tak muat.. See.. Sangat kecik compare size dia yg sekrg iaitu yang tengah tu..

Yang tengah mmg size dia skrg tapi mcm dah a bit lunyai sebab dia selalu pakai dalam umah sementara nak tunggu muat dulu. Mak long dia beli dah lama dah kasut ni.. Clarks doodle ni mmg sporty dan cantik.. Tgk tapak dia dah hitam dah...

Yang belah kiri tu Daddy belikan beberapa jam sebelum dia balik Malaysia.. Bila aku kata kasut dia kirim tu kecik sangat so bergegas dia gi beli baru.. Brand tetap sama iaitu Fila Kids..

Betul2 besaaaaaaaaaarrr okay... Dia tak sampai hati dengar anak dia tak muat pakai so bergegas dia gi beli yg lain.. Beberapa jam sebelum flight dia balik malaysia.. Tu yang tangkap muat tu..

Rasanya umur bila agaknye Qila boleh pakai ni eh?? :P

Huhuhuhu... Syukurle daripada takde ye tak.. Dah dia ada inisiatif nak beli tu dah patut syukur sangat dah.. :P

So, shoes Qila yang tak muat tu aku dah let go. Duit tu nanti nak gi belikan Qila shoes baru sempena nak raya ni sbbnya mmg tak muatle nak pakai Fila Kids tu utk raya.... Syiaaannnn anak Mummy.... Tapi aku tak boleh nak tunjuk Qila kasut baru dia sebab nanti dia mesti nak pakai.. Learn from mistake ok.. :P

Nanti Mummy belikan shoes raya eh sayang???

Kepada yang membeli shoes Qila tu.. Mekacih banyak2... ;)

* semalam Qila nampak v6 color putih. Dia kata "Eh, macam keta Daddy" Terkejut Bi okay sebab Qila dah tahu jenis keta bapak dia.. Padehal keta Bi color itam.. Huehuehuehue.. Cubit kang..

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

Tiada ulasan: