Isnin, Julai 19, 2010

Jakel Segamat yang so-so

Semalam pagi2 buta dah keluar gi Segamat dgn hajat nak carik baju2 raya..... Mak aku le punye idea ni.. Dia dgn sepupu aku dah gerak satu kereta dulu.. Qila ikut sekali.. Aku gi lambat sket sebab nak masak bubur Ariq dulu.....

Sampai je Segamat dalam pkl 10 lebih kot.. Nasib baik mendung.. Dan parking pun senang.. Bayangkan kalau gi Jakel KL???? Nguhuhuhuhuhuhuuuu....
Ni tengah tunggu Daddy cucuk duit.. Sket punye lama......... Nasib baik redup.. Posing dulu dengan Ariq sebab dia ala2 jakun tgk kereta dan motor lalu lalang.... Bila Bi tolak stroller tu dia leh bongkok pandang ke roda stroller dia.. Boleh?? Mesti dia fikir nape tayar keta aku kecik tak macam tayar keta lain2 tu.. Huhuhuhu...
Masih menunggu Daddy yang tak sudah2.. Comel pulak aku tgk dia kejakunan ini.. Kau ni Ariq, mcm Mummy tak pernah bawak keluar je.. Muka hairan tu tak bleh blah.. Ape ntah dia fikir agaknye eh?

Masa kat Jakel tak sempat nak amik gambar ape pun.. Sangat tak ramai org sebab sales baru je habis.. Tapi aku dan keluarga mmg tawar gila babun punye so dapat harga lebih murah dr harga sales.. Buweeeeeeeeekkk... Selamba je aku sound minah tu.. Sape suruh tak bukak banner sales tu.. So, alang2 aku dah sampai sana, aku nak jugak harga sales sbb dah datang dr jauh ni nyah oiiiii... Lainle Singaporean diorg banyak duit.. :P

So, dapat gak ape yang dihajati.. Cuma langsir je tak sempat nak carik sebab masing2 dah kebulur.. Ariq pulak terberak.. Aisehmen...

Qila pulak datang ngada2 dia haritu.. Jatuh sikit je tapi dia punye nangis yarrabi... Satu Jakel pandang dia.. Sket2 Mummy... Sket2 Mummyyyy... Aku nak pilih pun tak tentu arah.. Masa ni dia tanak pulak dgn Daddy dia.. Saje je tau.. Ke Daddy dah upah Qila untuk sabotaj Mummy nieh???????? Menci tauuuu.. :P

Jakel sini 3 tingkat tp hampehs takde lift.. Sgt tak mesra pelanggan utk anak2 kecik..

Baju raya aku??? Nanti siap aku tayang eh... Buweeeeeeeeekkk..

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

6 ulasan:

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

sempat lagi marcia tempah yer?sini dah takmau terimaz.so pakai ready made jola..

Marsha~ berkata...

dah booked awal2 dgn tailor.. hahahah

Tanpa Nama berkata...

perghh...sempat jugak rim daddy enterframe....kilat jugak ehhh walau dh 4 tahun pakai...

Aida berkata...

hmmm .. kat melaka masih lagi diterima .. saya pun tak beli lagi baju raya .. apa pun, jakel kl gak yg heaven .. hahah

.cikfasya.(◕‿◕✿) berkata...

hah..seb baek fasya sempat g jakel kt kl time sales ri tu..
tp x aci ar akak dpt lg murah..hehe..

Web Admin JAKEL TRADING berkata...

Salam,
Terima kasih kerana berkunjung ke JAKEL TRADING SEGAMAT. Pihak pengurusan ingin memohon maaf atas ketidak mesraan pelanggan kerana tidak menyediakan lift didalam bangunan JAKEL TRADING SEGAMAT.

Pihak pengurusan akan memandang serius atas luahan puan ini dan di harap pihak puan sekeluarga akan teruskan berkunjung ke JAKEL TRADING. Terima Kasih.