Isnin, Julai 05, 2010

Indahnya petang itu...

Apabila dengar ade orang bukak gate then jerit "Assalamualaikummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm"

Terang dan jelas itu suara orang yang kami rindui hampir 3 bulan ini.. Sangat berdebar2 okay nak bukak pintu.. Nguahahahahahaha...

Tadaaaaaaaa..... Memula Qila malu2.. Sembunyi belakang pintu.. Ariq macam biasa, ngannnggaaaaaaaa kehairanan.. Huhuhu.. Dia mmg mat nganga.. :P

Tapi bila Daddy peluk dan gomol, terusssssssssss melekaaaaaapppp..
Adele yang tak kena.. OOOOooohh.. Dah time tetek... :P
Nampak kecikkkk je Ariq bila gambar dgn Daddy... Daddy bawak balik chupa chup besaaaaaaaaaarrr untuk kakak.. Beli kat airport le tu :P
Kakak sukaaaaaaaaaa... Terus peluk dan gomol Daddy tak hingat punye.. Touching sangat masa ni.. Qila memang betul2 rindukan Daddy dia... Sket2 nak ciom Daddy.. Sket2 nak lentok.. Sket2 mintak timang, mintak dukung.. Paling sayu, dia makan sebelah Daddy dengan selera sekali.......
Aku???? Sengih sampai telinga le.... Malam nak tido pun sengih.. Nguhuhuhu... Bermula episod tido berempat kat atas katil... Sempit tapi sangat bahagia.... :)

Daddy kena bagi 3 okay kasih sayang dan perhatian.. Baru nak peluk adik, Qila dah menyelit. Baru nak ciom Mummy, adik dah mengaum.. Nguahahahaha... Lintang pukang okay nak susun anak2 bila tiba time tido.. Sape nak tido bawak ketiak, sape nak tido bawah kelengkang.. Mana nak ciom anak, mana nak ciom bini lagi.. Nak tgk German lawan Argentina lagiii.. Sangat kelam kabut tetapi BAHAGIA.. Hehehe..

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

8 ulasan:

LiAnA berkata...

sempat laki ko curi masa balik.. sempat bebudak tu lepas rindu.. mummynya lagi le sukakan... wakaakakaka

Aida berkata...

errr .. kalau tak sempat Assalamualaikum, mesti pelik .. tp tengah cuba imagine 4 beranak atas katil ..
yg tak tahan ayat "celah kelengkang" .. citt .. dah mcm 18sx je bunyik dia tau .. ;p

Elyn berkata...

sonok aku dgr!!!

Lin berkata...

bestnya u..takpe kejap but its quality time for u and family.enjoy this moment! :D

Lelord berkata...

yea..best2 aku suke...
adehhh ternmpak lak pintu umah ko yg sama cam pintu umah aku, oohhh rindunya

hani berkata...

heaven betul la posting kali ni. happy for you marsha.....

laila berkata...

have fun kak marsha!
enjoy setiap detik :)

oneyani berkata...

ahaha bahagia betol..1st time yani tgk chupa besaq tu

akak..masa yani kecik dulu..kami 3 beradik..setiap hari akan tido dgn ayah je..so berebut la duk celah ketiak kanan or kiri..yang xsempat..memang kat celah kelengkang tu la..hoho

mak gak heaven tido atas katil sorang2=p