Jumaat, Julai 23, 2010

Ia dalam genggamanku...


12 ulasan:

-NiD's- berkata...

uiii daHsat nie......PIALA dalam gengagaman bila plak g sepak BolakNyee...?? ehheehee

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

aaa..dlm tuh ada gula2 or coklat.kita ada jumpa kat TESCO...hehehe

ayah,ummi, farish berkata...

beria2 ko yer nyah../.hahahahhaha

Marsha~ berkata...

taklah rockey... ni bebetul punye.. berat dan ketinggian pun sama.. takde coklat pun..laki aku beli kat klebang.. rm120.. nguahahahahahahahahahahaha

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

patutla mencium dgn vangga...:P

Marsha~ berkata...

vangga lah sangat.. yg benar makan hati.. dia bagi duit buat beli baju raya lagi bagussss.... :P

Elyn berkata...

owhhhhh beli nyer?? tapi apa motif die beli?? heheheh

Marsha~ berkata...

well.... diaorg selalu kata perempuan selalu membazir beli benda yg bukan2.. tapi diorg pun sama.. nak buat mcm mana, duit dia.. redhakan jelaaaaaaa....

Tanpa Nama berkata...

piala dunia dtg 4 tahun sekali...so rm120 bahagi 4 tahun maknanye setahun rm30...bahagi plak 365 hari samadengan rm0.10 sehari...ok perr??...lagipon my team kalah kan final world cup so nie kire pengubat luka la nie...letak dlm frame kasik org2 taman amek gamba...one shoot singgit..ok gak tuh...

Marsha~ berkata...

dan org lelaki mmg suka menjawap dan cr alasan... buweekkkk!!!!

Marsha~ berkata...

dan org lelaki mmg suka menjawap dan cr alasan... buweekkkk!!!!

Aida berkata...

huishhh .. gigih en suami tu ye .. tp ok lah dia beli s'thing yg valuable pada dia kan .. ececehhh ..