Ia dalam genggamanku...


Ulasan

-NiD's- berkata…
uiii daHsat nie......PIALA dalam gengagaman bila plak g sepak BolakNyee...?? ehheehee
iBu ZulFaQar RayYaN berkata…
aaa..dlm tuh ada gula2 or coklat.kita ada jumpa kat TESCO...hehehe
ayah,ummi, farish berkata…
beria2 ko yer nyah../.hahahahhaha
Marsha~ berkata…
taklah rockey... ni bebetul punye.. berat dan ketinggian pun sama.. takde coklat pun..laki aku beli kat klebang.. rm120.. nguahahahahahahahahahahaha
iBu ZulFaQar RayYaN berkata…
patutla mencium dgn vangga...:P
Marsha~ berkata…
vangga lah sangat.. yg benar makan hati.. dia bagi duit buat beli baju raya lagi bagussss.... :P
Elyn berkata…
owhhhhh beli nyer?? tapi apa motif die beli?? heheheh
Marsha~ berkata…
well.... diaorg selalu kata perempuan selalu membazir beli benda yg bukan2.. tapi diorg pun sama.. nak buat mcm mana, duit dia.. redhakan jelaaaaaaa....
Tanpa Nama berkata…
piala dunia dtg 4 tahun sekali...so rm120 bahagi 4 tahun maknanye setahun rm30...bahagi plak 365 hari samadengan rm0.10 sehari...ok perr??...lagipon my team kalah kan final world cup so nie kire pengubat luka la nie...letak dlm frame kasik org2 taman amek gamba...one shoot singgit..ok gak tuh...
Marsha~ berkata…
dan org lelaki mmg suka menjawap dan cr alasan... buweekkkk!!!!
Marsha~ berkata…
dan org lelaki mmg suka menjawap dan cr alasan... buweekkkk!!!!
Aida berkata…
huishhh .. gigih en suami tu ye .. tp ok lah dia beli s'thing yg valuable pada dia kan .. ececehhh ..

Catatan popular daripada blog ini

Betapa puakanya M-Suites Hotel itu

Short getaway bersama whole family..

Petua mendapat kepala yang bulat...