Rabu, Julai 07, 2010

Happy 3rd Anniversary sayannnnngggg...

Meh cium meh.. Muach muach!~
Kejap je dah 3 tahun kan??????

Alhamdulillah, tahun ni kita dapat meraikannya bersama...........

Walaupun tanpa candle light dinner... Walau tanpa cincin berlian & designer handbag sebagai hadiah (ewah nak jugak bagi hint)

Ling adelah wanita yang paling bahagia kat opis ni.. (Tetibaaaa.. )

Hehehehehe..

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan sayang...

Terima kasih kerana menjadi kekasih paling romantis di dunia untuk Ling..
Terima kasih kerana menjadi suami paling rajin & sexy untuk Ling..
Terima kasih kerana menjadi Daddy paling best & sporting untuk Qila dan Ariq..
Terima kasih kerana menjadi lelaki yang paling menyintai Ling & anak2 dengan seluruh jiwa raga Bi..... Ling & anak2 pun cintakan Bi sangat2.. :)

Terima kasih kerana melindungi kami...... Dunia dan akhirat..

Ohye, terima kasih kerana sudi melamar Ling masa Bi sign off tahun 2005 yang lalu... Ngeeee..

Semoga rumahtangga yang kita bina ini akan berkekalan hingga ke pintu syurga.. Ling sayang Bi banyak2.... Ling berjanji akan menyayangi Bi & menjaga keluarga yg kite bina ini sebaik mungkin dengan seluruh jiwa dan raga Ling.... Muaccchhss!~

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

19 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

happy anniversary.. moga kebahagiaan berkekalan..
:)

i n n z c h u b b y berkata...

happy 3rd anniversary to kak marsha n hasben...

moga jodoh kalian berkekalan hingga ke akhir hayat...

amin!

LiAnA berkata...

happy anniversary... moga diberkati selalu.. aminnn

HaninFarshid berkata...

happy 3rd anniversary marsha...hanin doakan marsha and hubby happy always :)

Elyn berkata...

happy anniversary beb!! wei pinjam ayat ko utk entry aku bule?? wakakakka

dila~noor berkata...

happy anniversary!!

best jgk jauh2..loving je gitu..kalau dkt ni asik gado je..huhuhuh

semoga marsha n ur Bi sentiase bahagia dan perkahwinan dilimpahi rahmat Allah s.w.t =)

mariaariffbaby.com berkata...

dear..
happy anniversary yang ke3!

tinie & thahir berkata...

Marsha & Husband
selamat Menyambut ulangtahun yg ke-3..moga terus bahagia bersama puteri n putera yg cute n comel itu..tumpang happy tuk the whole family..;-)

Ummi berkata...

owwhh..satu lg persamaan dengan puan marsha nih..kawen pon rupenye tahun yg samela kite ni..cume marsha awai sket..patutla qila n ariq tua sikit jek dr kakak ina n adik zikry..hii..hepi anny!!

dalila berkata...

happy aniveseri marsha... thn ni bi bagi hadiah baby sorang lg k..hehehe

kak mas berkata...

alah.. comelnya.. :D

Aida berkata...

happy anniversarry!
moga hingga ke akhir hayat hedaknya .. Amin ..
:)

laila berkata...

happy anniversary kak marsha and daddy Qila
:)

marriani ahmad @cinot berkata...

happy annyversary marsha...smoga berbahagia hingga ke akhir hayat

MeL MikaiL berkata...

Happy 3rd Anniversary bebeh! Samalah date anniversary I..elyn pun sama gak today ;)

Mrs Zamzuri berkata...

happy anniversary babe!

LIP (^_^) berkata...

wah...memang romantik couple!!selamat ulangtahun perkahwinan ye.. :)

Jiey^Mien berkata...

hepi enibeseri..
=)

oneyani berkata...

owh baru 3 tahun...patot la manje2 lagi...eheh boole ke cakap mcm tu?kalau dah 30 tahun pon still boole manje2 lagi kan..

papepon epy anv akak