Selasa, Julai 06, 2010

Gian mengambil gambar sudah kembali...

Semalam petang Bi ajak kuar amik gambar.. Aku just bagi lokasi, start keta terus zaaaaaaassss.. Dah sampai......

Ramai betul org main layang2.. Belum turun kereta Qila dah merengek2 "Daddy nak tuuuu daddy nak tuuuu"

Terus aku jawap.. Nanti lah.. Kat sini comfirm mahal harga layang2 tu... Esok2 kite beli dan main ye sayang...
Ape ape pun, posing dulu... Kami bawak tele dan wide lense.. Yang mana lebar semacam tu mmg dr wide lense le tu... Sepatutnye bawak dua dslr so takyah nak tukar lense.. Tapi lupe le..
Teringan zaman muda2 dulu gila mengambil gambar.. Dah ade lenses baru ni mmg gian tu tetiba datang balik.. Tapi tele lense mmg berat nak mamp*s.. Tangan aku dahle keding.... Yang pasti seronok sangat tengok Qila dan Ariq happy petang tu... Explore macam2 benda..
Sampai kembang2 hidung dia.. Menyanyi ntah alu ape...
Nampak tak slippers baru Qila.. Oleh kerana dia asyik rembat slippers si Shameera tu, so aku belikan sebijik sebijun macam tu.. So takde le berebut slippers Shameera lagi.. Haih, bulan ni je berpasang2 slippers utk dia.... Tapi dia paing suka yang nilah ofcourse.. ;) Walaupun size untuk dia mmg takde.. Belasahle, janji dia tak rebut slippers org lagi...
Happy sangat bila Daddy lambung2 dia.... Mana tak naik muscle Daddy.. :P
Sayang anak Daddy... Bi takleh nak lambung Ariq sbb Ariq baru pas makan.. Kang terburai semua isi perut...
Makin lama makin sepet anak Mummy ni.... Macam mana nak pakai eyeshadow dgn bulu mata palsu nanti ni?? Huhuhuhuhu..
Kejap je masa berlalu.... 3 tahun usia perkahwinan dengan dua cahayamata pengubat jiwa... :)
Mummy amik peluang bergambar dgn Ariq.. Dia mmg begini, kalau aku dukung mesti nak gomol2 aku.. Ntah ape yang dia geram aku pun tatau.. Tangan dia menyubit pipi tu yang buat sakit...
Suka buat muka kesian taaaauuuu...

Hari ni kite kemana pulak Daddy????? Hehehehehehe..

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

9 ulasan:

LIP (^_^) berkata...

anak teruna mu itu comel sgt..

wawajoe berkata...

background dah chantek, sayang tak amik gambar one happy family!

Aida berkata...

wooohooo .. bestnya .. tempat mana ni ? mcm tak nampak org je ..
sbb kat klebang tu mcm dah tak best kan .. ada ke kejenya tambak laut je .. pastu pacak bangunan .. haishhh .. makin jauh dah air laut tu ..

Lelord berkata...

yea....aku suke lagi

gee ryder berkata...

sonok tgk qila hepi jmpa daddy dia :)

laila berkata...

one happy family!
:)

Elyn berkata...

besar gile tele lens ko hahaha. lom tambah apa2 yg ptt lenguh tgn wooo

mariaariffbaby.com berkata...

marcia..
wah..dah gian ek nak shoot pic?
teringat zaman gemilang berfotopages dulu ek?
:D

Lady of Leisure berkata...

bestnya semu pic lawa2 laaa...