Jumaat, Julai 23, 2010

Gi Tesco layan anak2

Last 2 days kot... Saje ajak Bi gi Tesco layan Qila main mainan yg dia suka.. Hish.. Bukan main lagi. Tanak berhenti dia main.....
Tengokle si adik... Bukan main tekun lagi dia mengadap mentor dia tu.. Nak main tapi kecik lagi... Tekun dia pandang kakak dia main.. Sesekali dia jerit excited..... Tak caya tengok ni :-
Dia punya happy macam dia yang naik kereta bergerak tu.. Hehehehe... Kakak dia? Herrmmmm.. Tak heran pun kat adik dia.. Kesian kan??? Nanti adik besar, Mummy bagi adik main ye sayang???
Masa ni Bi tengah sibuk pilih spec baru dia..... Aku malas nak ikut masuk kedai tu takut Qila tatau nak duduk diam.. So kasi dia main benda ni sampai puas.. Semua benda yang ada kat situ dia nak try sampai habis duit syiling aku...
Last2 aku ajak gak dia masuk kedai spec tu... Tapiiiiiii..... Bila tengok Daddy dia try specs, dia pun nak jugooooooooooookkkk..

Alahai.. Begini le rupanye kalau dia pakai specs ek?? Nerd sungguh!

5 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

wah dia pun nak spek jugak.. hehe tu spek yang qila pakai tu ada power ke hehe..

.cikfasya.(◕‿◕✿) berkata...

shomelnye ariq tenyum......

Marsha~ berkata...

takde power.. tu display je..

Marsha~ berkata...

takde power.. tu display je..

Aida berkata...

kenapa ariq makin handsome ???? kenapa ????