Isnin, Julai 12, 2010

Fila Kids to let go (Sticky mode)

SOLD
Qila tak pernah pakai ye.... Cuma testing... Tapak kasut ni berukuran 6 inci so sesuai untuk anak2 umur 1-2 tahun.. Ikut kekurusan atau kegemukkan kaki.. :P Kalau ukuran Koreanye size 14. Aku rasa dalam size UK6/UK6.5 kot...
Fila Kids setahu aku takde kat Malaysia...... Kalau ade, maafkanlah ye...
Actually sangat sayang nak jual tapi kalau nak simpan nanti buruk plak mcm kasut Clarks Doodle Qila tu.. By the time cukup size dia, kasut tu dah buruk.. Ingat nak simpan utk anak ketiga tapi kalau kuar boy tak ke haru.. Nguahahahahahahaha.. POYO
Seriously, sangat cantik dan sweet......... Datang dengan kotak dan paperbag ye puan2...
Okay.. Serious buyer boleh email aku at marcia.zlyana@gmail.com

Kat FB pun boleh kalau nak tanye... Harga pos termasuk sekali lah ye... TQ

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

1 ulasan:

LiAnA berkata...

cutee gilerr kasut tu. sayangnya aku takder anak pompuan :(