Sabtu, Julai 24, 2010

Bersiaran langsung dari Lost World of Tambun...

Yay.. Baru sampai 15 minit yang lepas... Penat sangat sebab jaaaauuuuhhhhhh..... Dari pagi tadi gerak baru sampai ni.. Maybe sebab Bi pun bawak slow kot...

Kami stay kat Alpine Village Apartment.. OKlah, apartment baru just RM200 per nite.. 3 bilik tidur lagi... Selesa sebab ruang tamu besar.. Kami bergolek kat ruang tamu je sebab layan tengok TV.. Comforter pun ada banyak.. Memanhg selesa sebab dapur pun ada.. Senang nak masak bubur Ariq... ;)

Esok pagi baru masuk theme park kot.. Petang ni survey2 tempat untuk berjimba2 dengan anak2... Best apartment ni ade pool dan playground.. Seronokle Qila....

Oklah.... Time2 bercuti ni kenalah cuti dr tgk internet jugak.. Kalau tak, rugi je dtg bercuti jauh2 ni... Nguahahaha...

Bye u ols... :)

6 ulasan:

aishah berkata...

hai
slmt bercuti

LiAnA berkata...

bestnya.... happy holiday!!!

Lady of Leisure berkata...

have a nice holiday ye..
:)

HaninFarshid berkata...

have fun with your love ones...

laila berkata...

enjoy your holiday!
:)

Aida berkata...

happy holiday marsha & family ..