Jumaat, Julai 16, 2010

Berada di kampung bersama org tersayang...

Sejak Jumaat aku di kampung Muar.. Kenduri arwah.. Duduk kat kampung memang seronok, tambah2 lagi bila mendung sepanjang hari... Best gila... Sejukkkkkkkkkk....

Anak2 aku paling happy sbb buleh tengok ayam.. Nak2 si Ariq... Suka betul dia tengok ayam.. Hehehhehe..
Terjumpa plak 2 org asli.. Nguahahahahahaha..
Budak ni bebas berjalan kesana kemari.. Mummy tak kisah.. Mosquito repellent ada.. Huhuhu.
Ariq belum boleh jalan lagi.. Dia geram sangat sebab semua cousins main2 lari sana sini. Dia just jerit2 je dari walker.. Huhuhu..

Hari ni kami ke Segamat.. Nak gi Jakel shopping baju raya.. Ngeeeeee...

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

3 ulasan:

onenye berkata...

bestnye balik kg..hii..comey sgt pic last tu..pic akak and ariq..cam ariq redha je kena tindih..hehehe =)

Lady of Leisure berkata...

wah bestnya lah kan balik kampung... tang shopping baju raya tu laaagi lah best hehehehe

Aida berkata...

amboi .. tak habis lagi bershopping kain raya ye .. jeles i tau .. hahaha