Jumaat, Julai 02, 2010

Barang yang dinanti dah sampai...

Diterbangkan khassssssssss dari Korea...

Siapa lagi yang kirim kalau bukan suami tercinta... :)

Meh tunjuk sket kotaknye :
Ade apa dalam ni?????





Biarle rahsia... Waakakakakakakak.. Poyo..









Tapi nak jugak tunjuk sket... Ni fridge magnets.. Sangat cute.. Rasa sayang nak bukak tapi nak jugak bukak dan tampal kat fridge.. Fridge dah penuh sarat barat dgn fridge magnets.. :)
Ni aku tatau Bi beli utk sape... Nak bagi anak2 buah dia kots... :)
Ni untuk aku.... Actually abah & najib pun ade, tapi dah bagi diorg.. Ni utk aku.. Demam world cup maaarrr...
Lagi FM yang cantek..... Lebih ni nak bagi org.. Aku amik satu je..
Brooooccchhhh.. Actually ade banyak lagi terselit dlm kotak kasut aku.. Tak perasan.. Semuanya cantik2.. Pandai Bi pilih..
Ngeeeeeeeeeee... Saje tunjuk sket je kasut aku.. Hijau putih.. Suci bersih gitu.. Heuheuheu..
Untuk Ariq by Fila Kids.. Sedondon le kami anak beranak pakai Fila.. Cumels!
Untuk A'qila... Tapi sayang, sgt sempit utk kaki dia.. Daddy janji nak beli lain.. Ni maybe akan di let go.. Sape nak beli angkat tangan... Aku rasa size uk6 kot ni sebabnye ikut size sana adelah 14.. Nanti aku ukur berapa cm ok.. Akan publish gak utk jual one day nanti...
Untuk aku gak.. Heuheuheu..
Dan ni untuk adik aku.. Jersi Korea..

Thanx Bi.. Susah2 beli ni semua dan pos kemari... Sayaaaanggggg Bi banyak2.. Heuheuheuheu..

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

8 ulasan:

nasazfrog... berkata...

wahhh dapat barang, syoknye kiriman hubby yer sis.... complete semua dapat,,, :)

LiAnA berkata...

eeeee cutenyaaa... kasut qila tu cantik tp sayang tak muat ekh.. takpo suh daddy cari lain...

Wynn Yasser berkata...

Nok....... (suara paling ayu disertai sengau2 basah)

Cantek FM kau... Paaaaaaandai Bi pilih..... (puji lebih sket..)

Ok nok, jgn lupa dtg party mak hjg bulan ni... babai... Muach muach!!!

p/s: penuh makna komen mak kali ni. huehuehue...

Aida berkata...

sila lah buat jual kasut qila tu .. hahaha ... over kan ..

MeL MikaiL berkata...

beshnya, sume ni hubby u yg pilih ke? terer laa..

Marsha~ berkata...

ha ah.. dia yg pilih.. dia mmg kuat shopping, so mmg terer gak kot.. huhu

dila~noor berkata...

kalini pilihan ur husband dah smkin mantap..teringt dl2..hahaha..sume ke laut,yg bj ariq besor tuh =)

wah..brooch2 tu sgt cantek ok..meriah raye uolss !

Lelord berkata...

muahahaha simpan satu FM tuk aku