Isnin, Julai 05, 2010

Anda pencinta COACH?? (Sticky mode)

Meh lawat blog mantap ni :


Dijamin tulin ye kawan2...

Ni kawan baik aku punye blog.. Nak rekomen korang2 yang nak beli designer handbags, boleh lah shopping kat sana.. Harga mmg murah nak compare dari blog2 lain..

Sebabnya, dia pencinta coach.. Dah alang2 dia selalu buat survey untuk hangbags yang dia suka, terus dia buat benda ni as side income..

Gi lah support dia ye... Mekacih...... Ohye, tambahan.. Kalau nak beli tu jangan lupe jaja nama aku ye.... Nguahahahaha..

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

7 ulasan:

CoachLover berkata...

TQ sayang. I owe U.. (^___^)

Lelord berkata...

muahahhaha de diskaun ek kalau bilang nama ko

Marsha~ berkata...

buleeehhhh jeeeee.... nguahahahaha... pengsan kwn aku ini macam..

oneyani berkata...

yes ade diskaung!

yani nak kumpul buat hobi memang tak la..dapat buat hantaran sebijik kaw-kaw dah kembang lobang idung..ahaha

azura berkata...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa...definitely akan beli satu hari nanti!

CoachLover berkata...

Diskaun? Part yg diskaun tu, kite mtk marsha bayarla eh... Kekekeke..

Terima kasih ye readers marsha yg supportive. Jgn lupa, pollow lah blog saye... " u pollow me, i pollow u..." Ngeeeee :D

Utk diskaun, insyaallah... Tgk brg yg dibeli ye... ;)

Happy Shopping!!! (^___^)

Love,
CoachLover1980

gee ryder berkata...

thn dpn aku terjah keke