Isnin, Jun 14, 2010

Sebelum ia berlangsung...

Penatttttttttt tapi sangat2 berbaloi... Kegembiraan A'qila Izzara adalah kebahagiaan aku dan suami... Semua ni demi membahagiakan dia, anak sulung kami yang tercinta... :)

Hamik ko.....
Alkisahnye, umah aku tu bukan ade benda pun kalau nak masak besar-besaran ni... Terpaksa angkut segala mak nenek perkakas dari umah Mama... Bi, keta Bi boleh buat macam ni??? Takde kaaaannn?? See.... Kenari Ling jugak yang multi purpose okaaaaaayyy.. :P
Banner digantung untuk tujuan bergambar ye.. Kata bloggeeeerrrrrrrr... Hahahahaha.. Qila sukaaaa.. Dia kata "Tu Qiya dengan bear" Banner dan party packs aku order online dari parythempack.com

Sangat puas hati... :D
Ni balloon hawau ni.. Penat je adik aku tiup (pakai peniuplah).. Sebelum majlis ada banyak tapi mostly banyak yang meletup before majlis.. Hawau btol.. No wonder ada balloon yang mahal dan murah.. Ni mesti balloon murah ni.... Cis.. Dahle lepas tiup warna tukau jadik kuning! Cis bedebah...
Ni paling best.. Aku compile gambar Qila start dari new born sampai usia dua tahun.. Konon nak buat game teka umur dia tapi nan adooooo sbb aku pun ade lupa sket2 berapa umur Qila yg sebenar utk beberapa gambar... Huhuhuhu...
Then, terlupa gak nak tunjuk pada semua yang hadir sebab diorg ramai lepak luar le... Kang dalam penuh warga2 emas dan sedara mara aku...
Cuppies dari AzlyaCupcakes.. Comel kan?? Ramai tak sampai hati nak makan.. Huwahuwahuwa...

Dan ni nak tunjuk cake yang aku ambil awal tapi sayangnye, gambar tu dah cair masa majlis sebab air gula strawberry tu meleleh daaa.... Juga order online dari Yulie
Ramai gak puji sedap... Hermmmm.........

Gambar sepanjang majlis jap lagi ye... :)

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

5 ulasan:

laila berkata...

yeahh cepat2 nak tgk gamba lain
tp jeles xdpt p =[

mama Ca & Luke berkata...

Happy 2nd bday A'qila sayang..Aunty so sori x dpt dtg sbb jauh sgt la mummy Qila wat bday bash Qilaaaa....tapi aunty nyesal la x pi sbb tgk preparation ni pun aunty tau dah betapa kebabooom nya bday bash Qila nih...u'r so lucky my dear having ur mum & dad who love u so much..x sabaq nak tgk seme pic nih!!cepat sket suruh mummy Qila upload okeh...meh aunty kiss Qila sket..!!Muahhhsssss!!

dila~noor berkata...

yes yes..auntie pun rs sgt rugi tak dpt join..plg sengal sekali sbb hadiah birthday qila pun auntie lum pos..2kali sengal..hihih

tak sababr ni nk tgk gmbr lain..

Tanpa Nama berkata...

Ling...tuh kenari ke lori??...hehehe...cam biasa tgk je situasi tuh kalo kat Tengkera??...

Aida berkata...

hmmm .. sangat berguna ye kenari tu .. :)