Rabu, Jun 02, 2010

Purple private wedding..

Woaaahh.. Kelas tajuk... :P
Ariq sorang je tak pakai purple sebab aku betol2 tak sempat nak shopping baju purple utk dia.. Sangat2 bz.. Dan takde masa nak shopping.. :P
Dia pakai je baju hijau ni.. Janji ado... Janji handsome kan sayang kan?? Huhuhu... Ariq macam biasa happy manjang... Nasib baik bungalow ni sejukkkkkkk je.. So selesa gakle time tunggu nak akad nikad tu..

A'qila??? Mak aih.. Sangat2 hyper ok.. Suara dia aje berkumandang kat sana... Peluh satu badan habis lunyai!
Tgkle tu.. Dia nak terkam itu cupcakes... Blouse purple tu nenek dia yg sponsor.. :P
Pas selesai majlis Ariq tertidur. So dapat aku makan dgn selesa.. Good boy lah anak Mummy ni..
Pas makan posing kat tepi kulam ikan.. Hehehehehe.. Qila??? Tgh lari sana sini. Nasib ada bibik kau.. Kalau aku sorg, harus maut aku di situ jugak.. :P

Ariq pun dah start susah nak pandang camera skrg.. Dia asyikkkkkkkkk pusing sana sini melilau carik kakak dia..
Ni aje gambar Qila yang elok yang ada dalam hp aku ni.. Punyelah susah nak amik gambar dia. Tak duduk diam! Panjat sana, lari sini.. Semua orang terkejut dgn energy yang dia ada.. Org lain yang tgk dia lari sana sini, lompat sana sini boleh jadi penat nyah! Huhuhu.. Qila hyper sangat ok.. Non stop!
Ariq jangan hyper2 sangat macam kakak taaaaauuu.. Tambah cekeding le Mummy nanti...

Tu je nak bagitau.. Hehehehehe

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

11 ulasan:

Elyn berkata...

itu baru qila yg hyper... ko tggu ariq nyer hyper nanti hehehe. jgn ko melalak itu jam udah la ekekekek

w|cKa` berkata...

ensem nya ariq.. ensem sgt.. jatuh cinta tiap kali tgk muka dia..

Ummi berkata...

hehehe..hadeh..gelak lagi..

Aida berkata...

comelnya qila hari tu .. tp ariq encemmm lah .. ni yg nak produce lagi ni .. wakakaka

DYLA berkata...

sama la perangai ngan inas.. tak reti diam.

btw, comeynye blaus qila!!

tinie & thahir berkata...

nasib mummy ada bibik ..
thaqif yg sorang ni pun kalu start tak diam gaya jaga 10 org hehehe

onenye berkata...

salam...
baju qila sgt cute..hihi...like it..comey la dia... ;)

Lady of Leisure berkata...

untung u ada anak2 yg comel geram i nengok hehe

Jiey^Mien berkata...

bibik marsha ok tak?

Marsha~ berkata...

Jiey, ok lah so far... Sejak i 'bentangkan' proposal ape yg boleh dan tak boleh dan schedule kerja dia, alhamdulillah.. ok lah so far.. cuma kadang2 tak ok tu adatle.. mana ade org yg perfect ye tak?

i just cakap ngn dia, tanak keje betul2 gi balik indon.. aku ade byk calon maid yg bagus2.. hahahaha

gee ryder berkata...

cantik baju qila!