Selasa, Jun 01, 2010

Potong rambut!!

Sempena cuti wesak day aritu aku amik kesempatan potong rambut Qila.. hari Jumaat kan elok kalau nak potong2 ni..... So nak bagi Qila diam mcm biasa aku bagi dia main air.. :P
Sexy sikit Qila ye.. Boyssssssss.. Tutup mata cepat!

Tak susah nak potong rambut dia.. Dia akan hulur muka cuma sesekali dia akan menggeletis geli bila rambut jatuh kat muka dia...
Habis dia lumur air dalam gayung tu kat badan dia.. Nasib ko lah nak oi.... Janji rambut kau tak senget.. Ada gaya ahli silat negara mandi minyak panas tak??? NguahahahahaAku paksa dia senyum pandang camera.. Ade le sikit sengihannya tu.. Hehehehehe..
Aku try nak simpan rambut belakang Qila.. Takde le macam boy sangat nantu... Tunggulah nanti rambut Qila panjang sket.. Rambut dia lurus dan nipis, senang je nak potong.... Yang penting dia diam. Kalau tak diam mmg seksa jugakle....

Dah besar dah anak Mummy ni.. Ingat dulu masa memula aku dan Bi botakkan rambut dia mcm umur dia 2 bulan... Haih.. Skrg dia nak 2 tahun dah.. Kejap je masa berlalu kan????

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

11 ulasan:

LiAnA berkata...

aku kalau potong rambut aqil mesti dlm toilet kekeke... sbb Aqil suka merayau.. tak reti duk diam..

rambut Qila bg panjang.. ko oter depan jer.. mesti cute bila ikat tocang...

Lady of Leisure berkata...

comelnya rambut baru qila.. terer u gunting macam sama jer...
:)

LIP (^_^) berkata...

smart rambut qila!!

HaninFarshid berkata...

comel :)

marsha...farshid gi senior officer forum kat melaka 9-13 june..leh ler gi party qila eh? ;)

Ummi berkata...

jauh panggang dari api kalu dibandingkan rambut kakak ina ngan kakak qila..ayah die sendiri kate rambut kakak ina macam niger..hahaha..macam nak kasik potong jugak..tp..rambutnye dahla sikit..tak gamak umi die..hiii

Aida berkata...

lurus kan rambut qila .. senang nak potong .. :)

Elyn berkata...

elok lak die duk diam ek. wafiq jenuh aku dukung pehtu pancing ngan macam2 barang. sbb tu takle nk buat rambut ala2 helmet tu!!

eiNa berkata...

pandai u trim rambut dia marsha..my aira nak trim rambut jenuh nak ikut..mana taknya senget benget rambut..heheee

mummy_adam berkata...

cantik nyer fringe qila, pandai mummy potong :)

rambut qila tanteks, apa rahsia? hehe

ayah,ummi, farish berkata...

comeinyer qila rambut pendek..kalau farish nk gunting rambut...nenek dia yg pandai..kalau aku confirm senget jadinyer..hahahha

DYLA berkata...

comey rambut baru qila!!!! pandai mummy potong!