Jumaat, Jun 04, 2010

Paint ballerz.. Huhuhu

Dah lama dah ni actually... Bulan lepas lagi ni. Tapi disebabkan aku punye blog, suka hati akule aku nak tepek gak cerita ni... :P

Kitaorg main dalam 20 orang gitu.. Bayaran sorang RM55 saje.. Dapat 2000 bullets share le ramai2..

Best dan penat gila okay... Plus tetek yang keras gila sbb tak pump.. Aku ingat kejap je sekali dr jam 12 tghari sampai jam 4 lebih baru habis... Perrggghh! Melekit!

Ikut perangai laki aku, kalau gi main sports mesti bwk air letak dalam ni... Air sirap + oren lagik.. Sejuk dan mantap lagik.... :P
Sport shoes aku mana ntah aku letak aku tak jumpa. So rembat Mama punye. Elok je habis game, tapak kasut tu terus jahanam..
Baju ni kena pakai ye.. So sape berangan nak jadi rambo tu mmg tercapaile impian dia hari tu...
Ni rambo keling dan rambo cina.. Hahahaha.. Relax eh, aku mmg panggil diorg keling.. Diorg panggil aku melayu.. Fair dan square.. :P Kawan2 aku mmg ramai India dan Chinese.. Kronies je yang banyak melayu.. Ni kawan2 sama sekolah dulu.. Kronies aku kenal kat Universiti..
Yo peace.... Dah get ready nak jadi rambo...

Ni gambar sengaja aku kecikkan.. Korang bukan kenal pun nak tepek gambar besar2.. :P
The girls yang joint aritu... Best friends forever.....
Kami semua.. Memang kecoh nyah... Instructor atau marshall yang conduct game kami sgt humor dan baik.. Best gila dgr penerangan dia. Mcm dengar ceramah yang laju tapi sangat2 kelakar... Sebabnya dia guna english slang ala2 bahasa Melaka lah.. Susah nak explain tp sape yg kenal Chinese/Baba Melaka yang petah Malay dan English tahule style diorg cakap mcm mana..
Ni haa.. Bukan main poyo posing... Siap susun atur posisi sbb tanak kalah.. Baru tembak dua bullets aku dah 'mati' dah.. Hahahahahaha.. Masa ni masih sayang bullets lagi.. Tapi pas game kedua, main tembak je.. Hahahaha
Aku pakai track suit je sbb ingatkan kena merangkak masuk air sume tapi nan adooooo... Masa ni kita main kat field kecik. Pastu 2nd game baru masuk hutan.. Bessssssssttt..
Group aku... Riffle tu berat gak... Muka mmg pedih gakle sbb panas tapi bila main dalam hutan tak panas sgt sbb ade pokok..

Pas habis main kami makan kat US Pizzaaaaaa... Sedaaaaaaaapppp....
Big thanx to Navin sebab planned this all untuk kami.. Dia betul2 did a good job lah...

Harap2 akan ade lagik games yang best2 pas ni..

Navin, plan kita untuk 'buihkan' fountain kat DBKL masih belum tertunai eh? Dah almost 10 tahun planned.. Nakal tak kami??? Huhuhuhuhuhuuuuuu..

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

7 ulasan:

Elyn berkata...

buihkan fountain DBKL??? hehehe ko nk buh sabun apa??

mariaariffbaby.com berkata...

huhuhuhu..
kita penah main paintball masa ngandung kan ecah - about 4 months macam tuh..

giler tak giler la..
tapi tak macam komander la aku main..
aku main ala2 budak PLKN jek
hahahahahhahahaha

Aida berkata...

paintball tu sakit kan .. tak pernah lagi cuba nanti bley lah cuba .. :)

Lady of Leisure berkata...

tak pernah lagi main paintball.. nampak cam best bangat nih..

gee ryder berkata...

fuyoo ni mmg bebetul cam rambo ni.
aku pun xberani nk main sbb hubby kata sakit hehe

laila berkata...

wow yg ni smpai masuk2 hutan lg
mmg real ni
best nya!

oneyani berkata...

ape buihkan?nak letak sabun ke hape ni??

ayyook nak ckp ngan DBKL la..ahaha

yani xberani nk try main bendalah ni..abg ckp saket lagi perit..pastu tgk org y maen bdn lebam2 sampai berdarah pon ade...ngeri wooo