Selasa, Jun 22, 2010

Ni ape hal pulak ni?

Malam semalam aku tak boleh tidur.. Batuk Ariq menyerang sekali sekala.. Jam 12 malam terpaksa bergelut nak bagi Ariq makan ubat lagi....

Tetiba aku tgk dalam samar2 gelap malam tu kan, ade sesuatu terbonjol kat sebelah aku.........

Bila aku selak je selimut Qila, aku tengok.........








Looorrr... Ni pehal tido menonggeng ni??????????????
Gambar ni diambil dalam gelap gelita.. Tanpa membuka lampu.. Mantap jugak eh camera hp aku ni... Superb!~ Ofcoz lah guna flash ye kawan2.. :P
Punggongmu memang melambak Qila oiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Nak pakai suar pun tak muat.. Terjojol diapers dia tu..
Puas aku baringkan dia, dia tetap nak menonggeng macam ni... Nak kata sejuk takle pulak.. Sakit perut ke??? Tak pernah pulak di tidur gaya style macam ni...

Haih... Macam2 lah Qila ni..........

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

12 ulasan:

Ealyie berkata...

jgn kecacingan sudah nyah oii.. ehehe..
apa pon Qila tetap cute ngan ninitnya..:)

kak mas berkata...

ya ampun.. comeynya qila menonggeng camtu. tak penat ke dia.. qila.. qila.. mimpi apa la awak mlm semlm..

HaninFarshid berkata...

hihi!! tulah..kyra pun suka sgt tido camtu...tak tau nape?? selesa kot...hihi!

tapi cutekan tgk diorg tido camtu...

Lady of Leisure berkata...

comelnya tido macam ni.. heheh

Tanpa Nama berkata...

I rasa ur gugurl ada cacing.u try bg mkn ubat cacing then she will be alright..ive tried it n it works

Tanpa Nama berkata...

I rasa ur gugurl ada cacing.u try bg mkn ubat cacing then she will be alright..ive tried it n it works

dila~noor berkata...

nampak lena tidur mcmni kn.syok nmpknye..

pssttt..camera hp kite mmg mantop kan (eh,tp marsha ade 2 hp..taktaula yg mane..tp kalu yg same tu mmg clear gile gmbor die..)

gee ryder berkata...

aqeel pn penah tido gaya nonggeng gini dulu.tp xselalu la

Marsha~ berkata...

masa 2 tahun check up tuhari dah makan ubat caccing.. boleh ke makan selalu.. i rasa dia sakit perut je sbb satu malam tu je dia nonggeng. dia kalau sejuk pun nonggeng..

Aida berkata...

rasanya kan sbb dia kembung perut .. sbb bila dia tdo mcm tu, perut dia jadi kemas dan sakit pun jadi lega .. anak saya pun mcm tu gak bila dia kembung perut, automatik dia akan buat mcm tu .. :)

Tanpa Nama berkata...

teringat masa daddy balik cuti kejap 2D1N arituh kejap...dia tido camnie sbb sejuk ekon direct kat dia kan ling?...pastuh tido x tenteram kalo daddy tertido x wat geli2 kat dia...sambil minum susu pon amik tgn daddy suwoh wat geli2...qila rindu daddy ke sayang??...
-BI-

Marsha~ berkata...

Ofcoz dia rindu sgt kat bi..tu sbb dia manja sgt dgn ayah,busu boy ngn atok dia..ling tau dia rindu,bila dia tenung gmbr bi..dia tatau nk ckp yg dia rindu. :(