Jumaat, Jun 11, 2010

Esok weekend.. Yay!

Huhuhu.. Actually aku baru balik dr 2 days conference kat PWTC.. Yang posting aku before this sumenye auto publish... Hahahaha.. Ok tak? Like real je mcm aku update blog hari2 kan?? :P

Conference was so-soooo... Sangat gedik bila ade sorg speaker tu nak slang2 cakap english ala2 US style tapi nan addooooo... Please lah.. Org cina takde pun cakap nak slang2 tapi melayu ni, haih.. Mama bosan nak dengau... :P

Yang pasti, anak2 aku tinggal kat umah dgn Mama & bibik dan kebetulan Ariq mmg tgh batuk sket. Tapi bila aku sampai kat umah smlm, batuk Ariq makin worse dan dia dah start nak demam.. Haih.. Risaunyeeeeeeeeeeeeee Mummy. Everytime Mummy outstation, Ariq mesti demam.. :( Nextweek kena gi Johor lak.. Macam mana ni????

Semalam kat KL aku sempat shopping sket kat Sogo.. Heaven ok sbb sales sana sini. Siap ada 50% plus 50% off lagi.. Hamik ko.. Psiko.. Baik ko letak 75% off kan senang org nak kira.. Saje je bikin panas...

Baju & toys budak2 memang aim aku lah spjg kat sana.. Utk beli baju sendiri sangat2 not my taste.. (Padehal takde bajet pun) hahahaha..

Sempat gak aku capai beberapa hadiah utk anak kwn2.. Masa sangat pendek, so shopping lebih kurang je.. Yele, habis conference dah ptg.. Sogo pun tutup jam 9.30pm, so mmg tak cukup time nak belek2 barang..

Haih.. Tak sabar nak balik umah ni...... Banyak preparation tak siap lagi.. Smlm dah order sate.. Esok pagi nak ke pasar borong nak beli bahan basah.. Malam ni nak amik cake kat Yulie.. Sibuk sangat ni ngalah anak nak tunang okaaaaaaaayyy...

Buat Ariq, demam sket2 je sayang.. Cepat sembuh ye... Lusa party kakak. Kalau Ariq demam, sape nak jadi pom pom boy kakak... :)

Mummy sayang both of u sangat2....... Muacchhhss!!~

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

3 ulasan:

Lelord berkata...

aahh la beb aku pun x sempat nak ngabeskan duit papa najlaa. kat sogo ritu pun dak kenit dh start2 tunjuk tanda2 nak demam plus ngade2...

Orang ade papa....sket2 papa..sket2papa
hahahah ayat jeles

Lady of Leisure berkata...

sogo best kan slalu ada sale.. anyway hav a nice weekend..

laila berkata...

Ariq acah sket je
esok sehat la
upah toys byk2 huhu