Selasa, Jun 01, 2010

Diorg dah start BEREBUT barang..

Heuheuheu.. Baru 6 bulan Ariq dah tunjuk belang.. Dah berebut barang dgn kakaknyeeee.....
Ni dia buktinya.. Dia telah merampas ninit kakaknye.. Tgk tangan kanan dia.. Akak dia tgh syok2 isap ninit, dia relax je gi rampas ninit tu..... Siap buat muka lagi tu... Dah nampak dah muka nakal dia......
Qila ngomel2 sebab adik dia rampas ninit dia..... Dia amik balik then tengok ninit tu kalau2 adik dia sabotaj letak nescafe mcm aku buat haritu.. Wakakakakakaka... Tgk muka nakal Ariq.. Heheheh..
Tu.. Sambung isap ninit balik...... Dalam case ni nampak Qila macam takut kat adik dia... Sebelum ni adik dia try amik nimut Qila.. Hahahahaha.. Tu boleh tgk kat video bawah..
Tgkle, asal aku pakai flash aje, Qila mulalah buat muka mcm tu.... Gedik tau...
Qila still tak puas hati.. Berkali2 dia tgk ninit dia tu nak check betul ke tak ninit dia.. Aduhaaaiiii... Last2 adik dia yg masih tak puas hati telah mencubit hidung Qila dan mencuba nak geget pipi Qila.. Hahahahaha.. Qila tak melawam okaaayyy.. Hahahaha.. Baru dia tahu adik dia ganas macam mana.. Haaaaaaaaaaa.... Selama ni adik dia pendam je tu.. Skrg baru tahu nak balas balik..


Dalam video ni dua2 beradik meniarap macam tgh santai kat tepi beach aje.. Hehehehehehe...

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

6 ulasan:

tinie & thahir berkata...

hahaha comel tgk 2 beradik ni....

liza berkata...

kata anak laki..mmg lagi notty laa..hehe..comel jer budak beedua ni..ariq dah besar sikit nanti..bolehlaa memain ngan qila..:)..jeles tgk budak berdua ni..dalam hati doa moga2 adalaa rezeki wafiy dapat adik nanti.

CRAZYBEAUTIFUL88 berkata...

cian kat kakak dier

kak mas berkata...

hehehe.. ayok qila.. tak tau.. ni ariq baru 6 bulan. dia dah setahun nanti siapla kakak kena buli lg kaw2 dgn ariq..

laila berkata...

supercute!!
geram sgt tengok

MeL MikaiL berkata...

ariq skg xbole melawan lagi. silap2 kang dah besar kakak qila yg kena buli ngan adik hehe..bb boy lasaakk sket. i sendiri pun kena buli ngan mika huhu..