Ahad, Jun 13, 2010

Dengan penuh rasa rendah diri.. (sticky mode ye)

Dengan ini aku menjemput semua (yang membaca blog ini) untuk hadir ke majlis sambutan hari lahir anak kesayangan aku dan suami, A'qila Izzara..
Tadaaaaaaaaa... Ribuan terima kasih buat Mommy Lily-Satrina, Tya, yang sudi created birthday card ni untuk Qila.. Sweet kan?????? Tya tu jauhhhhhhhhhhhhh kat London.. Mesti best kalau dia dan Lily dapat datang.. Hehehe..

Mcm biasa theme untuk birthday Qila tahun ni adelah pink & apple green..

Aku harap sangat dapat berjumpa dengan semua yang aku belum jumpa (bloggers) di party itu nanti tapi aku faham.. Melaka ni agak jauh compare kat area KL.. Tapi sesape yg sudi nak datang tu, sangat2 aku alu-alukan...

Ni ada map yang aku copy paste dr website..
Hahahaha.. Macam tak membantu je.. Ni kalau sesape yg dtg dari KL/Johore/N9.. Kalau keluar exit Tol ayer keroh, lepas bayar tol, korang straight amik exit ke lebuh raya AMJ (heading Krubong/Masjid Tanah), then heading ke Pantai Klebang ye.. Banyak signboard nanti so jangan risau..
So bila dah sampai kat Pantai Klebang tu... Carilah Taman Muhibah. Taman ni paling hujung sekali kat sepanjang pantai tu.. (Kiri pantai, kanan kawasan perumahan)

Dari Taman Muhibah tu, terussssss je sampai jumpa simpang 3, then belok KIRI.. Lepas LORONG KEDUA, belok KANAN.. Terusssssssss je sampai jumpa perumahan baru bernama TAMAN PASIR EMAS (iaitu belakang Taman Pantai Emas)

Rumah aku NO 5, kat JALAN PE3..

Sangat mudah.... :)

Jumpa disana ye... Party starts at 3pm tapi kalau sape nak datang malam no hal babe.. Aku akan layan gak tapi kalau cakes dah habis jangan mara eeehhh...

Ok, jumpa disanaaaaaaaaaaaaaaaa... :)

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

21 ulasan:

dila~noor berkata...

ala qila!!auntie mcm tak dpt pegila..
present yg auntie beli pun tak smpt nk pos kt qila..huk huk.. (esok nk g kl smpai jumaat..mmg tak smpt pos)
wish to be there..
harap qila n mummy enjoy nnt ye =)

ayah,ummi, farish berkata...

nyah..aku mmg lambt sikit dtg kot..mlm boleh kan..kalau x der kek..kalau buat kan kek utk aku gak..aku balikk kg...tu yg dtg lambat

Aida berkata...

insya'allah marsha .. akan cuba diusahakan utk hadir ..

Aida berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
chugie berkata...

salam marsha,
aduhai... rs besarnye hariku dapat jemputan dr marsha ni.
dh lame kite x komen2 kat blog ni..

marsha, on that time sy n family dh terbang ke indon.. alamak, kalau tak, mungkin bleh jenjalan ke Sana sambil attend the party..

ape pun, sy wish Selamat hari lahir in advance tu Qila.. dah besar dan makin cantik anak dara ni tau! mesti dh banyak bleh bantu mummynye ni kan?

sWeEtDaRLinG berkata...

alahaaai sori takleh nak menjenguk... sabtu ke PD balik hari, kalau buat ari sabtu, rasanya dpt gak aku gagah ke melaka kejap tunjuk muka... so sorry qila...

.cikfasya.(◕‿◕✿) berkata...

alahai qila..
mmg teringin nk pg..
tp da alek kb da..
pape pn..
happy belated birthday!
have fun~~

eiNa berkata...

tantekknye invitation kad qila.. comel jek gambor..

UyuNs NuRuls berkata...

insyallah kak ....happy belated birth tu qila chumel ...

kak mas berkata...

marsha, time kasih menjemput tapi kami tak dpt dtg la nmpknya. jauh nun nak ke melaka tu.. kalau tesesat ke sana bole singgah insyaAllah.. :D

i n n z c h u b b y berkata...

kak marsha...

inn x dpt dtg bday party qila nnt...

clash dgn wedding kazen kat sg. petani...

ourLOVEternity berkata...

marsha klu nk dtg bwk my kronis blh x huhuhu..??

HaninFarshid berkata...

marsha..hanin ingat lepas farshid abis senior officer forum,leh datang birthday party qila ;) hanin dah beli present :) kitorang dtg eh?

Lady of Leisure berkata...

tq so much for the invitation dear.. appreciate it..
:)

Tanpa Nama berkata...

kalau lah daddy ade kepak cam burung tuh hari2 daddy nak balik ke sana...to my GF A'qila Izzara...happy belated beffday sayang!!...walaupun daddy jauh tapi daddy ade beli hadiah shoes untuk qila...utk mummy juga dan seharusnya daddy jugokk...mummy thanx a lot for organizing this party...daddy teruja tau!!...hope daddy also get at least the same on january next year hehe...well done mummy!!!...jom a'kum??...

oneyani berkata...

ahaha kelakar komen dari daddy..sempat lagi a'kum=p

akak thanx for the invitation..really appriciate it...insyaallah i'll make it..but xleh janji la..nak sgt pegi tp jauh n hari ahad=(

Lelord berkata...

hehehehe aku dtg pasal aku yg paling jauh
muahhahha

w|cKa` berkata...

ikutkan hati mmg nak pegi.. ikutkan perut, huhuhu :((

dah 35w.. xbrani nak jalan jauh smpi ke melaka.. kalo kat kl maybe bleh gagah lagi.. papepon happy bday Qila!! aunty izan mmg peminat Qila dari Qila kecik lagi.. peel kamu wat suma org happy baca blog mommy kamu.. teruskan perangai comey tu k!!!

emanurish berkata...

yeeeehhh.. dah 2 thun... mesti meriah nyer besday party qila nih...

Tanpa Nama berkata...

marsha..

me too akan datang dengan anak...
jumpa tau for the first time..

MeL MikaiL berkata...

sweetnye invitation card :) Insyaalah klu xde pape halangan akan ku menyusul ke malacca ahad ni! hehe..