Rabu, Jun 16, 2010

Ariq buat apa tu sayang??

Pagi2 Isnin tuhari lepas settle mandi pagi, kuar je dari bilik air sekali imbas aku tgk baby cot aku tak nampak Ariq.. Ingatkan Mama dah ambil dia..

Sekali dengar bunyi macam baby mengerang lemas2 gitu.. Rupa2nya......................










Hish budak niiiiiiiiiiiii!!!! Dia memang suka selubung muka dia dgn ape je yang ada depan mata. Bantal ke, selimut ke... Napkin ke semua di tarik then buat tutup muka dia. Pastu dia akan buat nafas tercekik macam lemas2 gitu...... Tapi tak lama, pastu dia akan selak balik...
Caaaaaaaaaakkkk!!! Aku tatau macam mana dia boleh tarik kelambu cot ni then gomol2 muka dia.. Haih.. Dahle dia pakai baju putih, serius aku tak perasan pun tadi dia tgh bergumpal dalam tu..
Bukan main happy gelak2 bila tahu aku amik gambar dia.. Ariq.... Ariq... Mummy kunyah hidung tu kang!
Budak ni mmg dah takleh biar duduk sensorg tau.. Ade je projek dia... Ni mesti tak lain tak bukan mentor dia lah yang ajar ni......... :p

Pagi tadi Mama tinggal jap Ariq kat hall, Mama gi dapur nak amik air.. Sekali tgk Ariq dah main dengan mangkok makanan dia daaa.. Pantas betul tangan dia gi capai mangkok tu.. Habis sepah dah.. :P

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

12 ulasan:

mariaariffbaby.com berkata...

Ariq...buat muka noti yer main cak-cak!

dear...u kat jb lama?
kita nak kirim something for qila la syg..

Marsha~ berkata...

i duduk M Suites sampai Jumaat... datangle bawak i lari.. bosanleeee.. :(

Elyn berkata...

haha ariq dah nak on la tu.... tunggu saje je mummynyer!!

Lin berkata...

erk..next time kena pantau selalu..bhy..takut dia lemas..huhu..tapi cm anak membe cmni gak.dia suka main letak kain ats muka..haha

gee ryder berkata...

aishh geramnye tgk ariq ni!

kak mas berkata...

samala dgn dak luqman kat umah ni. suka sgt bergumpal dgn kain... nyonyot2 lg kain tu..

MeL MikaiL berkata...

hahaha comelnya lah hero u ni. notti boy ;)

Lady of Leisure berkata...

comelnya yr baby boy ni.. geram tgk

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

gebu la pp ariq.meh cubit sikit

Aida berkata...

makin comel dah ariq ni .. nanti aunty balik melaka, kita jumpa ye ariq .. :)

Aida berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Aida berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.