Isnin, Jun 07, 2010

5 more days... Yippeyyyy...

1st time okay planning birthday party untuk anak.. 1ST TIME! Sangat berdebar2 dan teruja.. Maknye yang over excited. Nenek apetah lagi.. Macam2 dia nak masak.. Haih.. Bajet dah lari beribu batu ni hokay.. Bukan berkira tapi perbelanjaan berhemah.. :P

So far preparation baru settle 50%. Banyak lagi benda tak catch up tapi takpe.. Slow2.. Huhuhu.. Everything dah booked dan settle cuma tang makanan jelah.. Bahan basah tu sume blom beli lagi.. Bahan2 kering je dah beli smlm.. :) Sangat excited.. :P

Ni nak tunjuk sket banner yg dah sampai last week..
Qila sangat teruja bila tgk gambar dia dgn pooh bear tu.. Heuheuheuheu...
Mini Packs pun order sekali... Cuma tinggal nak masuk gifts je dalam ni.. Haih.. Qila semalam dah start membongkar segala mak nenek gifts dia.. Ade yang dia dah amik, terpaksa mak dia beli lain utk cover balik.. Huhuhuhu...

Cakes sume dah order.. Cuppies pun sama.. Fotographer terpaksa amik sbb aku takde dslr dah. Bi bawak gi Korea.. :P

Invitation cards ade yg dah edar tapi banyak yg belum edar.. Tataule jemputan ramai ke tak, aku main jemput je ni.. Kawan2 ramai tp yang sudi nak datang tu entahle ramai ke tak.. :P

Kalau makanan tak cukup alamat kena delivery KFC je lah.. :P Huhuhuhu..

Smlm baru le Qila dapat main2 kat bilik dia.. Maklumle lama tak balik umah.. Habis dia bongkar segala mak nenek books dia.. Hamik kooo..
Semua ni nak baca serentak.. Boleh????!
Tak habis dgn books, dia bongkar dvd plak...
Adik dia sangat lasak.. Kejap2 nak terjatuh katil... Walaupun katil Qila ni rendah, tapi sengal gak kepala wooo kalau jatuh..
Dah pandai nak main ball dah ni.... World Cup fever lah katakan....
Tetiba jumpa car.. Terus layan main car pulak... Qila Qila.. Esok malam dah nak kena tinggal lagi.. Mummy works jauh lah pulak.. Huhuhuhuhuuuu...

Ohye, nak kena buat peta untuk ke rumah aku.. Pastu baru boleh nak upload invitation card kat sini..

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

7 ulasan:

Elyn berkata...

teruja aku tgk preparation ko. hajat hati mmg nk pi. tp kene tggu green light dr faiz tu ha!!

laila berkata...

alaa kak
sedih lak baca
bukan xsudi pi
tp jarak memisahkan
huhu tp sy tau party ni konfem meriah gak
nx year dah grad sy sampai gak sana!

DYLA berkata...

ala qila.. sori tau qila. inas tak dpt hadir la. sbb sepupu ibu kawen plak hari tu... mungkin lain kali kite dpt jumpe..

Aida berkata...

makkk haiiii .. gilerrr best party qila ni .. mummy nya penat tp excited kan .. alololo .. tau dah ..

Aida berkata...

marsha, goodie pack tu mcm menarik je .. tengok, mak² ni pun dah terover dah ni .. haha

Tanpa Nama berkata...

daddy nk jugak goodie bag gak!!...daddy tak kire...must be sumting for daddy too...

oneyani berkata...

lor meriah roman nye haih...excited la tgk siap ade paper bag custom made lagi..kalah org kawen tu..ni mesti lepas geram xleh sambut kat pantai tahun lepas..

hm best nye kalau dpt pegi