Khamis, Julai 02, 2009

Aku sudah berada di Kem Bina Negara, Alor Gajah..

Hutan!!!!

Dah lama tak merasa tido kat dorm. Nah hamik koooo.. Kena pasang cadar sendiri.. Cis.. Toilet jauh. Dahle belakang ni hutan belukar.. Sekali pak harimau mengaum, mencecet lari...

Semalam, aku spent masa dgn anak dara aku. Happykan dia.. Bawak dia ke Tesco utk beli makanan kegemarannye.. Biskut, roti, coklat, yakult, buah kiwi, dan segala mcm mak nenek keperluan makanan asasi dia mcm sayuran tu sume.. Pas tu, mcm biasa ajak dia main kat playground.. :)

Dia sangat happy...

Aku happy sangat bila tgk dia happy.. Lepas dah puas main, kami pun pulang.. A'qila menyanyi2 sambil tunjuk sana sini.. Seronok betul dia..

Rindunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kat dia.. Cepatle hari isnin. Nak balikkkkkkkkkkk!!!!~



















Qila suka sangat naik kereta ni... Mama siap tanye, kalau nak beli ni brape agaknye... Benda lain dalam tu dia tanak main.. Dia tunjuk keta ni aje.... Memang rempit... Heuheuheuheuheu..

Nanti Daddy balik kita suruh Daddy beli satu keta mcm ni ye sayang???????

~MummyⓐⓠⓘⓛⓐIzzara~

4 ulasan:

ct RUBI berkata...

marsha p btn ke? masa rubi tgh preggy 3 months dulu, masa hujung 2007 tu kna p btn, time tu kem komanden siap kata dlm sejarah dia berkhidmat dlm kerajaan, ni lah kali pertama dia kena handle ramai mak buyong!. sabar je lah dgr. (tp dpt skip aktiviti yg lasak sgt2 tu. hehe. kena tahan tadah telinga je lah dgr perli2 komando2 btn tu :p)

good luck!

HaninFarshid berkata...

hik! hik! teringat hanin gi BTN masa hanin kat maktab perguruan dulu :p

wah!! qila kalau dapat keta...jgn lupa kyra tau..leh bawa kyra jalan2...

Wynn Yasser berkata...

Nokkkk...bestnye kau dah pg BTN.. Mak tak pg lagi nok... Bos janji bln 11 ni baru dia lepaskan aku. Laharkan? 3 taun nyah mak menanti nak pg BTN.

Mak pon berharap mase pg BTN nnt mak dah pregnant. Blh skip aktiviti lasak. Huhuhu... Taking Care ;)

DYLA berkata...

suka qila naik kete tu ye?

comey sgt tgk gmbr last tu.