Selasa, September 26, 2006

Bangsat!



baru 2-3 post cerita pasal Bali, aku dah mula bosan dgn blog ni.. Hahahahahaha... Sebabnye, entahle.. takde mood dah nak cerita psl Bali, sbb kat fotopages aku dah melambak aku cerita psl ni..

dan keghairahan aku ttg blog ni pun dah hilang... dan aku juga sudah hilang sesuatu yg paling aku sayang.. sangat sayang...

Dan.. aku teringin nak menemukan ketenangan.. vacation? aku takut pegi sensorg.. yeahh, sedangkan gi minum sensorg kat melaka pun kena kacau inikan pulak di tpt asing seorg diri-dan panas baran aku langsung tidak membantu jika aku dikacau manusia2 yang tentunya dr spesis bertelur.. herrmmm.... aku perlukan pantai, sunrise, sunset dan ombak... Tioman?? yummy... tapi takde sape nak teman aku...

si A?? mana dia nak ikut.. dia sibuk dgn bf dia, dan forsure bf dia tak kasi pegi dgn aku
si J?? leee... dia tuh susah sket bab2 holiday ni.. kalau shopping, aku rase dia on aje..
si W?? sejak dah kawen, manale bleh tinggal laki dia...
si eerrr... sudah takde si lagi.. aku rasa aku punye ramai teman.. tapi bab2 hati dan perasaan ni, takde sape dpt temankan aku.. jadinya, ini dikatakan teman menangis sendiri..

jadinya aku perlu pergi ke pantai sendiri........ itu aje jalan terbaik; tapi aku takut sunyi.. takut.. jadi mcm mana??

lancau ah!! nak pikir pun sket punye susah??

eerrr.. korang tanye kenape tanak bawak bf? heermmm.... dah tentu dia tak mau, kerana sekarang ini dia sangat dilukai aku.........

habis tuh? sendiri mau ingatlah!!