Langkau ke kandungan utama

Catatan

Yang Ditampilkan

Maafkan Mummy sayang

Review sikit gambar raya kami tahun ni......

Sambil2 tu korang dengarlah luahan hati aku ni lagi ye... Huhuhu...

Setahun dua ni sejak takde bibik, aku mmg jarang ada masa dengan anak2... Aku senantiasa serius, marah, tegas, dan garang dengan anak2 even aku adalah jugak bawak mereka bercuti.. Singapore, Japan, Indon, HK dan sebagainya tapi masa bercuti pun diorg banyak kena marah... Hehehe...

Hidup seawal jam 5.30 pagi, balik rumah terus masuk dapur.... Sampailah 10.30 malam... Time settle semua Ariq dan Qila dan masuk tidur pun.. Amily kadang2 mmg dia akan tunggu aku... Kalau dia dah penat sangat, dia akan tertidur sendiri...
Allahu... Kesian diorg mmg kurang perhatian dan kasih sayang. Aku takde masa nak manjakan diorg, nak bergurau dengan diorg... Kalau ada masa utk aku luruskan pinggang jap... Mesti aku akan terlelap... Kat sofa ke, kat katil ke.... 
Kesian anak2 aku...
Ni tadi tertengok IG Lara, tengok Awal selubung masuk dalam selimut kejar Lara... Terbahak2 Lara ketawa...
Kalau…

Catatan Terbaharu

Rindunyaaaa..

Ramadan 2019

11 April 2019

Eh lama kau diam ni??

Apa sudah jadi

Anneyo Seoul....

Yong Pyong Ski Resort