Langkau ke kandungan utama

Catatan

Yang Ditampilkan

Eh lama kau diam ni??

Hallluuuuuu...

Lamanya menghilang kau ni?? Hahahah... Kalau dulu sehari tak update blog mengigil wey... Skrg dah kertu, pembaca pun dah kelaut tapi tetap nak update...
Actually life macam biasa je..... Masuk tahun kedua takde bibik ni macam biasalah, weekdays sibuke kerja dan urus anak2 sekolah. Weekend sibuk ambil hantar anak tusyen dan kemas rumah...
Begitulah lumrah kehidupan. Kadang2 weekend free, kadang2 busy... Kadang berkuap panas, kadang2 light-light sejuk...
Skrg ni dah bosanleh, cerita korea fav Mr Kown dah habis... Terpaksa layan cerita ulangtayang The Heirs aje kat TV.. Boleh lah nak tengok Kim Tan manja tu....
Weekend cleaner baru je start balik bulan ni. 3 bulan takde cleaner wey tapi mak survive je... Cuma anak2 kurang kasih sayang aku sangatle bz kat rumah buat kerja rumah yang tek pernah settle tuuuuu sampai takde masa nak main dan borak dengan anak2 terutamanyan Amily.... Sian dia...
Dia tu dengar cakap, kalau aku tak bagi main phone, nanti dia sibukkan diri dengan b…

Catatan Terbaharu

Apa sudah jadi

Anneyo Seoul....

Yong Pyong Ski Resort