Catatan

Singapore Trip 2016

Imej
Last minute trip to Singapore.. Ihiks... 2 tahun lepas yols...
1st time naik flight gi overseas dgn anak2........... 
Otw ke KLIA2. Adik & wife dia hantar.. Baru 2-3 jadi hubby & wife... Flight dalam tgahri camtu..
Ni kami stop makan sementara tunggu flight. Saje datang awal sbb KLIA2 kan besar... 
Anak2 behaved lagi masa ni.. Diorg takdelah nakal or lasak mana... Cuma kalau dh start bergaduh tu. Memang hauk lah.... 
Ariq rongak masa ni... Buruk nau muka dia.. Heheheh


Kami semua pakai converse.. Kana nak banyak guna kaki... Hehehehe
Dalam flight, Mummy duduk dengan Amily.. Kakak duduk dengan abang... Pertama kali Amily naik flight.... Dia restless jugak. Nasib baik 50 minit je....
Sampai airport kami naik cab ke hotel.. Kesian kawan Mummy Jacelyn sebenarnya ada tunggu kat airport tapi misscommunication. Dia terdatang awal.. So dia terpaksa balik dulu sebab ada appointment. yelah amsa ni dia kerja... Hari kerja kot ni...
Kami stay kat Hard Rock Sentosa... For 2 nights...
Oklah…